Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2014 12:23 - Резултати от шоуто WWE Main Event (22.04.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 465 Коментари: 0 Гласове:
0



image

     Шоуто започна с мач между интерконтиненталния шампион Биг И и Алберто Дел Рио. Мексиканецът започна добре, но нещата бързо се обърнаха, като Биг И първо го повали на пода, а след това и го изхвърли от ринга. Постепенно играта се изравни, а Дел Рио отново се хвърли в атака. Мачът бе сравнително равен и двамата се опитаха да намерят пролука, чрез която да нанесат някои от псециалитетите си. Така се стигна до момента, в който след няколко атаки над ръката на Биг И, Дел Рио направи опут да заключи хватката си Кръстосан ръкотрошач. Това обаче не се получи и шампиона се освободи. Въпреки всичко Дел Рио се възплзва от факта, че опонента му не е на крака и се качи на второто въже в опит да направи Торнади Ди Ди Ти. Когато се хвърли върху опонента си обаче, Биг И успя а го задържи на рамо и да го преобърне, след което му нанесе Големият край, с което записа победа. СЛед края на мача на рампата се появи ъейд Барет, който поднесе порция лоши новини на шампиона. Англичанинът го нарече ужасен шампион, защото нямал никаква самоличност и нищо отличително. Към нападките Барет включи аргументи като скучен шампион и нисък интелект, който приличал на този на феновете в залата. В края Барет заяви, че ще сложи край на тези неща като го победи на турнира Екстремни правила.

image
       Вторият мач бе реванш между Хорнсуогъл и Ел Торито. Враждата между двамата започна точно преид седмица в това шоу и много бързо се разрастна. Талисманът на матадорите започна припряно и направи бърза грешка, като не уцели с падащ лист опонента си и се повали на земята. Последва ритник в тялото му, а след това и Хорнсуогъл направи грешка при опит за цамбурване. Така Ел Торито получи шанс да поправи нещата и пое инициативата, след като приложи хватка на ръката на Хорнсуогъл. Тя успя за известно време да го държи безпомощен, но постепенно нещата се обърнаха и той се освободи, като дори и повали опонента си. Хорнсуогъл нанесе няколко удара, включително и много силен саблен удар. Все пак Ел Торито успя да се изправи и да започне нова офанзива, включваща падащи листа и ножично превъртане. Талисманът на Матадорите бе в изходна позиция за своето Лунно салто, но бе разсеян от Три Ем Би, които бяха до ринга. Това го забави и при изпълнение на салтото, Хорнсуогъл се отдръпна и опонента му се заби по корем на пода. Последва цамбурвне от третото въже за Хорнсуогъл, което бе успешно и така той най-накрая все отмъщение и записа победа над Ел Торито.

image
      Следващит мач в програмата бе между Тайтъс О"Нийл и Шеймъс. Двамата започнага добре мача, като О"Нийл се опита да направи захват на врата на опонента си но не успя. Все пак при една от атаките си с рамо той успя да го изхвърли от ринга. Последваха нови равностойни минути, в които Тайтъсе се опита да приклещи в ъгъла Шеймъс, но впоследствие отнесе тръшване и удар с коляно, които обърнаха нещата до известна степен. О"Нийл изхвърли над въжетата Келтския войн и се опита да нанесе неговите дежурни удари в гърдите. Шеймъс го спря с удар с лакът и направи опит за раменен блок през въжетата, но бе посрещнат с ритник, който го изкара от ринга отново. Това даде предимство за О"Нийл, който обаче забави темпото и започна да отправя заплахи към Шеймъс. Това даде възможност на ирландеца да се изправи и да избута опонента си, след което да се засили във въжетата и да му нанесе Алпийски ритник, който му спечели и победата в мача.

image
       Главният мач за вечерта бе между Райбек и Джими Усо. Самоанецът бе притиснат в началото на мача, но постепенно успя да използва своята скорост и атлетичност, за да се измъкне от атаките на опонента си. Така мачът се изравни и двамата за почнаха да показват най-доброто от себе си. Райбек демонстрираше страхотна сила, но тя бе контрирана от динамиката на Джими Усо. Стигна се до опити за Самоанско тръшване и ритник в ченето, но Райбек отговори подобаващи с тежките си удари. Така всичко в мача се реши, когато в края Райбек успя да види възможност да нанесе финишъра си Боен шок, с който записа победа и показа, че заедно с партньора си Къртис Аксел имат сериозно намерение за нова атака на отборните титли. 

image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 954270
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930