Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 17:27 - Огън нажежи страстите на максимум - резултати от платеното шоу Екстремни правила 2014
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1290 Коментари: 0 Гласове:
1



image
      Шоуто бе открито с мач между Роб Ван Дам, Сезаро и Джак Суагър. Тримата се обърнаха един срещу друг само за седмица и всеки бе настървен достатъчно много срещу другите си двама опоненти. Бившите партньори Сезаро и Суагър нападнаха Ван Дам, но след като бе повален, двамата започнаха битка помежду си. Последва тръшване за швейцареца, а след това Ван Дам се върна на ринга. Той повали Суагър, а след това с Маймунско преобръщане повали Сезаро върху него. Ван Дам успя да се измъкне от атана на опонентите си, след което бе хванат от Сезаро, но той пък отнесе ритник от Суагър. За момент на ринга останаха само "Истинският американец и РВД, но Сезаро бързо се върна, поваляйки Ван Дам. Той отнесе още един удар и от Джак Суагър. Последва опит за туш, но Ван Дам се повдигна. С това атаката на Суагър не спря, той повали поонента си, а след това му нанесе и Бомбата на Суагър. В този момент Сезаро се върна на ринга и приложи Въртележката на Суагър. Тя бе прекъсната от РВД, който нанесе въртящ се ритник. Последва опит за Петзвездно жабешко цамбурване, прекъснато т Суагър, който го повали на пода. След това се стигна и до заключване на Патриотичния захват, но той пъй бе спрян от Сезаро. Двамата бивши партньоти започнаха битка около въжетата. След това Сезаро нанесе суплекс през въжетата. Веднага след това РВД нанесе Петзведно жабешко цамбурване, като тушира и елиминира от мача Суагър. Така на ринга останаха само двама опоненти. Сезаро нанесе няколко суплекса на Ван Дам и опита туш, но не успя. Опитите за контри на РВД бе успяваха и швейцарецът продължаваше да държи нещата под контрол. Битката се пренесе извън ринга и Ван Дам бе запратен в предпазната стена. Нещата се обърнаха веднага и Сезаро бе приклещен на нея, а опонента му нанесе удар в гърба от ръба на ринга. Последва Лунно салто, след което Ван Дам взе кош за боклук под ринга. Сезаро бързо реагира, като нанесе ритник в главата на съперника си през коша. При опита си да го използва, Сезаро едва не бе туширан. Последва Вандаминатор, а след това Ван Дам постави коша върху легналия си опонент и се приготви за нов скок от въжетата. При него обаче Сезаро се отмеси. Ван Дам се заби по корем върху коша, а след това отнесе Неутрализатор, който даде победата на Сезаро.

image
       Вторият мач в програмата бе между Александър Русев и неговите опоненти Ар-Трут и Ксавиер Уудс. Двамата веднага се хвърлиха в атака, но Русев ги спря като нанесе ритник на Уудс и заби Ар-Трут в предпазната стена. След това Уудс отнесе удар в ръба на ринга и суплекс. Съдията успокои българина и даде старт на мача. Ситуацията не се промени и рапарът бе притиснат в ъгъла, където отнесе множество удари. Трут все пак отговори, като избегна атака на нашенеца, а след това нанесе ритник и падащ лист на Русев. Той бе повален, но при следващата атака Трут бе повален от въртящ ритник. След него рапарът отнесе Бул-плекс и Аколадата, която накара Трут да се предаде. Така победният марш на българина продължава, като вече има във визитката си и победа в хандикап мач.

image
     Следващият мач в програмата бе сблъсък за интерконтиненталната титла. Шампионът Биг И трябваше да защити титлата срещу Уейд Барет, който спечели турнир, за да заслужи това място. Двамата бързо се хвърлиха в атака, като Барет пръв бе повален и изкаран извън ринга. Там англичанинът се опита да удари в металния стълб шампиона, но се случи точно обратното. Въпреки това, Барет успя да повали на пода Биг И, а след това скочи с лакът върху него. Мачът се върна между въжетата. Там те размениха по един суплекс и опит за туш. Барет се опита да укроти опонента си с приспивателна хватка, но не се получи. Тогава той започна да аннася серия от удари, а след ния приклещи Биг И на въжетата и му нанесе ритник. След висчко това шампиона успя да се изправи и да нанесе нов суплекс. Последва и Бели ту бели, удар с рамо в ъгъла на ринга и саблен удар. Това укроти ентусиазма на Барет за момент. Биг И нанесе Копие на Барет през второто въже и двамата се озоваха отново на ринга. Шампиона направи засилка за цамбурване, но тя бе контрирана с Ветрове на промяната. Това разконцентрира Биг И и той се заби в един обтегачите при опит за атака. Последва хватката Пуста земя от Барет, но при туша шампиона се повдигна. Тогава англичанинът се приготви за своя финишър, но бе спрян от съперника си. Той от своя страна нанесе успешно цамбурване този път и се приготви за Големият край. В последния момент Барет се измкъкна. Двамата се засилиха във въжетата и Барет изпревари опонента си, нанасяйки му Самохвалствения ударник. Това донесе победа за англичанина, който започна четвърти рейд с интерконтиненталната титла. 

image
       Стигна се до един от най-чаканите мачове, а именно този между Еволюция и Щит. Двата отбора дори не се разбраха кои двама да започнат мача и започнаха битка. Официално мачът започна между Сет Ролинс и Трите Хикса. Ролинс притисна опонента си в ъгъла, а следтова го изхвърли от ринга и се хвърли върху опонента си. Играта успя да се върне в мача с тежък саблен удар и се смени с Батиста. Той веднага запрати в ъгъла Ролинс и му нанесе куп удари с рамо. Дойде ред и за поява на Ренди Ортън. Той нанесе няколко удара с крак, а следтова се смени отново с Трите Хикса, който продължи да прави същото. Ролинс се опита да отговори, но отнесе удар с коляно в лицето. Честите смени продължиха, като Ортън и Батиста продължиха да налагат опонента си. Ортън успя да го заключи в приспивателна хватка, което не му позволи смяна с някой от партньорите му. И когато най-накрая Ролинс се освободи, Трите Хикса и Батиста избутаха Амброуз и Рейнс. Все пак Ролинс нанесе ритник в главата на опонента си и се смени с Дийн Амброуз. Шампиона на щатите повали Ортън и го притисна в ъгъла. Последва опит за намеса от страна на Трите Хикса, като той за малко щеше да бъде заключен в захвата Фигурата 4. Това се случи с Ортън, но хватката бе бързо прекъсната. Това накара Роман Рейнс да се намеси също и започна битка между него и Батиста извън ринга. Рейнс се засили за Копие срещу Трите Хикса, но той се отдръпна и самоанецът се заби в металните стълби. Така Амброуз се озова в положението на Ролинс в началото на мача - притиснат и изолиран от съотборниците си. Той отнесе множество удари и захвати, като вече се виждаше края на силата му. При опит за Педигрий от страна на Трите Хикса, Амброуз контрира с Ди Ди Ти и най-накрая успя да се смени с Роман Рейнс. Той повали един по един всичките си опоненти, като има нанесе саблени удари и зхвърли всики от ринга. Ренс бе под пара, акто атаката му продължи и извън ринга. През това време Батиста се съвзе и направи опит за Бомбата на Батиста, но бе спрян от Ролинс. Последва Юмрука на Супермен, а след това Животното отнесе и тройна бомба. Последва туш, който Ортън и Трите Хикса прекъснаха. Стана истинско меле около ринга. Ш суматохата Рейнс отнесе Педигрий, но Батиста не успч да туяира опонента си. Рейнс отнесе и Ар Кей Оу, но батиста отношо не супч да шземе победата, поради намесата на Сет Ролинс. Битката се пренесе в близост до коментаторите, а след скок на Дийн Амброуз от коментаторксата маса, Ортън и Трите Хикса се озоваха и сред публиката. Така битката се пренесе сред феновете. Там Амброуз бе хвърлен по стълби, а Ортън и Играта се насочиха към него. В този момент Сет Ролинс скочи върху, след като се намираше на около 3 метра над тях. На ринга пък Батиста нанесе Гръбнакотрошач на Рейнс и се приготви за своя финишър. тогава Животното отнесе още един Юмрук на Супермен, а след него и Копие. Това бе краят на мача и Щит грабнаха победата.

image
         Следващият мч също бе очакван с голям интерес. Един срещу друг се изправиха Джон Сина и Брей Уайът в мач в стоманена клетка. Сина опита да приклещи опонента си със захват на врата, но не успя и бързо бе повален. Постепенно Уайът започна да нанася удар след удар, като притисна в ъгъла съперника си. Джон Сина напомни за себе си със суплекс и опит да се измъкне от клетката. Извън нея точно пред него застанаха Ерик Роуан и Люк харпър. Те разсеяха достатъчно Сина, за да може Брей Уайът да го повали на пода в клетката. Така Сина отново не бе в удобна позици,я като бе запратен по лице в металната стена. Натискът на Уайът се увеличи, като той притисна Сина до стената и му нанасяше удари. Ерук Роуан нанесе удар през клетката в корема на Сина. брей Уайът не спираше да нанася удари и след това се зпаъти към изхода на клетката, но там бе српян. Последва запращане в метала от страна на Сина, а след това ново покатерване на върха на клетката, но отново Лидерът на синацията се отказа поради присъствието на Роуан и Харпър. Уайът се опита да повали Сина, но повален се оказа той самият. Той обаче бързо се върна на въжетата в нов опит да повали опонента си, но отново не успя. В крайна сметка сина бе спрян след разклащане на въжетата и се озова на пода. Последва и туш, но неуспешен. Уайът нанесе няколко тръшвания, които отново му дадоха предимство, но Сина също не се отказа. той направи опит за Ей Ей и след като не успя нанесе падащ лист на съперника си. Той отново опита да се покатери по стената, а от другата страна Уайът се насочи към вратата. Сина се усети и го спря. Последва нова атака от страна на Брей и ново запращане в металната стена за Сина. След кратко заколебаване и Уайът бе запратен в стената, а след това отнесе и удар с кокалчетата от противника си. При последвалия опит за Ей Ей, уайът се докопа до стената и започна да се катери, но бе спрян с мощна бомба от Сина. Лидерът на синацията се запъти към вратата, но бе спрян о Харпър и Роуан. След това Уайът го повали отново и направи опит да се хвърли върху него, но не успя. Сина се качи отново на клетката и тръгна дори да слиза от нея, когато Роуан го качи на раменете си и го върна в клетката обратно. На помощ на ъайът се притече и Люк харпър, който също се качи на върха на клетката, а след това бе завлечен от Сина вътре в нея. Така Сина сам си вкара вълка в кошарата, озовавайки се срещу двама суперника. Той обаче отново успя да се покатери на клетката, но Ерик Роуан взе стол, който отново го отказа. Последва страховит суплекс от Брей Уайът и опит за туш. Сина контрира с Ес Ти Еф. Ерик Роуан отвори вратата на клетката и хвана ръцете на лидера си в опит да го изтегли от клетката. Сина обаче успя да го върне на ринга. Уайът опита бягство по стената, но бе спрян и отнесе Ей Ей. В пореден опит да избяга, СИна бе спрян ан върха на клетката от Роуан. Въпреки това Сина нанесе крак-брадва на Харпър и се насочи лазейки към изходната врата. Тогава светлините угаснаха, а след като се пуснаха на стълбите пред Сина стоеше малко момченце, облечено в черна роба, което запя песен с глас, сякаш обсебено от демон. Това изплаши Сина, а в гръб Уайът му нанесе Сестра Абигейл. Последва измъкване от клетката и победа над Сина - така дългоочаквана и жадувана.

image
        Шоуто продължи с мач между Пейдж и Тамина Снука в битка за титлата на дивите. Двете не чакаха дълго преди да започнат да си нанасят удари. тамина бързо бе притисната в ъгъла, а Пейдж я остави да се изправи, след което я повали в центъра на ринга. Тамина се опита да притисне Пейдж в ъгъла, но тя успя да я отблъсне с лакът, след което да й се качи на раменете и да я преобърне в опит за туш. Той бе неуспешен, но натискът на англичанката продължи. Тамина успя да спре шампионката, когато тя се качи на въжетата, но отнесе ритник в лицето. Самоанката запрати опонентката си в ръба на ринга и опита туш, но неуспешен. Последва ново мощно тръшване и нов неуспешен туш. Опитът за захват на Тамина не успя и двете отново се вкопчиха в битка, която ги изкара извън ринга. Пейдж скочи на раменете на опонентката си в опит за ножично превъртане, но Тамина я спря и я запрати в предпазната стена. Самоанката опит да направи Самоанско тръшване от второто въже, но бе контрирана с мощна бомба. Последва Ди Ди Ти, но Тамина се пводигна на туша. Тамина се съвзе и нанесе поредно тръшване, след което се приготви за нов ритник в лицето, но Пейдж хвана крака й и приложи хватката си за предаване Кръстосаният захват на скорпиона. Тамина се предаде и Пейдж направи първа защита на титлата си.

image
         Така се стигна до главния мач на вечерта между Даниел Браян и Кейн в битка за световната титла на WWE. Браян дори не дочака претендента за титлата му да се качи на ринга и го нападна. Кейн бързо отвърна, поваляйки шампиона и му нанесе няколко удара т.нар. пръчка тип свещ. Браян се съвзе бързо и спря скок на Кейн от въжетата, като го превърна в ножично превъртане. Последва удар със засилка, който изкара и двамата от ринга. Кейн успя да реагира по-бързо и да забие гърба на Браян в предпазната стена. Двамата се върнаха на ринга, а Браян се опита да нанесе удар с пръчка по опонента си, но бе спрян. Последва удар със стол в гърба на Браян, а след това сотла бе счупен с гърба на шампиона, след като отнесе Странично тръшване. Кейн бе под пара и опита да нанесе и Задушаващо тръшване, но не успя. Последва запращане в стол, закрепен между два от обтегачите, а след това и падащ лист от въжетата. За десерт Браян се хвръли между въжетата върху Кейн, който бе паднал от ринга. Браян обърна нещата в своя полза, като нанесе удар с малкия телевизор от коментаторксата маса. Кейн обаче се съвзе, като нанесе серия от удари по опонента си, а след това опита Задушаващо тръшване от едната коментаторска маса върху другата, но Браян отново се спаси, нанасяйки Торнадо Ди Ди Ти. това не спря Червената машина и той запрати в металните стълби опонента си, след което опита и Надгробен камък върху тях, но шампиона отново успя да контрира, като се спаси. Последва серия от удари с пръчка по тялото на Кейн, до момента, в който той хвана Браян и го запрати в едно от талбата на рампата. От там мачът се пренесе зад кулисите и в паркинга. Там браян бе запратен върху капака на една от колите. Кейн не спря до там и хвърли пожарогасител към съперника си. Браян отново се измъкна и удари с гаечен ключ съперника си. След това го качи на електрокар и го докара обратно на ринга. Браян вдинга платформата до гори и от нея скочи върху Кейн, който лежеше неподвижно на ринга. Кейн обаче се повдигна на туша за учудване на всички. Последва засилка за Летящо коляно, но Кейн контрира със Задушаващо тръшване. Браян се повдигна също и това нажежи на максимум обстановката в залата. Кейн опита Надгробен камък върху стол, но отново отнесе контриращо Ди Ди Ти, след което се повдигна на туша. Червената машина отнесе много удари с този стол след това и бе захванат в Ключът Да. Кейн успя да се измъкне, като слезна от ринга, а Браян направи опит за нов скок през въжетата. този път обаче бе уловен и отнесе ново Задушаващо тръшване, тзи път върху коментаторската маса. След това Браян бе върнат на ринга, а Кейн извади маса и я запали. Той се приготви за суплекс, но опонента му го повали върху огъня. След намеса на пожарникар масата бе угасена. Това обаче разсея предостатъчно Кейн, за да може Браян да го издебене когато се качи на ринга и да му нанесе Летящо коляно. Така Браян също направи своята първа защита на титлата си. След края на мача обаче Кейн се изправи, гледайки опонента си с ярост, с което показа, че битката може да е загубена, но войната - не.

image  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950212
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031