Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2014 23:55 - Биг Бен удари и Лондон бе разтърсен - резултати от шоуто Smackdown (23.05.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 492 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.05.2014 15:19


 image




     Вечерта започна с появата на Джими Найтхарт, който представи специалния гост за вечерта Хълк Хоуган. Легендата на кеча изрази щастието си отново да е в Англия и да е на ринга на WWE. Хоуган отдаде чест на легендите на спорта, но след това каза, че най-важно е бъдещето, а според него е светло и компанията върви в правилна посока.

image
       В откриващ мач за вечерта един срещу дргу се изправиха Долф Зиглър и Батиста. мачът бе реванш от миналата седмица, когато русокосият кечист спечели с дисквалификация, но след това отнесе сериозен побой, което го накара да поиска реванш, но този път мачът бе без дисквалификации. Животното се опита да притисне опонента си, но той отговори с падащ лист и бърз опит за туш, но неуспешен. Зиглър изненадващо започна да налага контрол, като държеше повален опонента си. Батиста обаче отвърна с Гръбнакотрошач и нов опит за туш, но отново неуспешен. Тогава Животното взе стол, но му бе отнет от опонента. Батиста се измъкна от положение, измъквайки опонента си от ринга и го заби в коментаторската маса, а след това и в ръба на ринга и в предпазната стена. Последва засилка за Копие в същата стена, но Зиглър се отмести и съперникът му се заби в нея. Последва атака от страна на Зиглър, след която и двамата прехвърлиха стената и се озоваха в близост до коментаторите. Батиста пръв успя да се съвземе пръв и да продължи атаката, забивайки опонента си отново в предпазната стена. Той направи опит за удар в коментаторската маса, но вместо това главата на Батиста бе забита в нея. Последва опит за Ди Ди Ти, но Батиста улови опонента си и направи опит да го забие в металния стълб, Зиглър се измъкна и направи опит за същото, но Батиста се спря преду удара със стълба и отвърна със саблен удар. Столът отново пе в ръцете на Животното, но той не уцели. Тогава Зиглър грабна стола и започна да налага опонента си. Той опита да върне съперника си на ринга за туш, но той избяга от него. Русокосият кечист го подгони и го запрати в металните стълби. Мачът се върна между въжетата, където Батиста отнесе удари в ъгъла, след това и Вратотрошач, а накрая и Ди Ди Ти. Последва нов туш, но отново неуспешен. Зиглър нанесе Феймъсър на опонента си, но последвалия туш бе неуспешен. Батиста слезна от ригна, но под въжетата съперника му нанесе Падащ лист, който го запрати чак при коментаторите. Битката се пренесе в тази зона, преди Животното да запрати съперника си в металните стълби, а след това и в коментаторската маса. Той приготви долната част на стълбите за нанасяне на Бомбата на Батиста, когато Зиглър му нанесе удар в слабините. Той се качи на ръба на ринга, където след засилка опита да нанесе Феймъсър на Баитста върху сътлбите. Животното се отмести и русокосият кечист си контузи крака. Батиста го върна на ринга, където му нанесе Копие и спечели мача. След края на мача Зиглър отново отнесе Бомбата на Батиста, както стана миналата седмица след края на мача помежду им. 

image
        Вторият мач бе отборен мач между четири диви. От една страна бяха Ники Белла и Ива Мари, а от друга - Камерън и Найоми. Специален съдия на мача бе Самър Рей. Ники Белла и Найоми започнаха мача, като първата повали съперничката си и й приложи ключ на ръката. Найоми успя да контрира, а след това повали опонентката си. Последва опит за захват на врата, контриран с удар от страна на Ники. Последва туш, но Самър Рей не отрброй. Последва смяна и Камерън се появи на ринга, като преди това заедно с Найоми направиха двойна атака. Ники Белла отговори с Падащ лист, а след това направи смяна с Ива Мари. Двете повалиха отборно Камърън, а Ива Мари направи нов опит за туш, но Самър Рей отново се направи разсеяна. Камерън се възползва от това и преобърна съперничката си. Самър Рей отброи бързо до три и така мажоретките спечелиха мача.

image
        Третият мач бе между правещия дебют Бо Далас и Син Кара. Преди мача Далас се обърна към феновете, казвайки, че има много прекрасни неща в света, които не могат да бъдат чути и видяни и единтвеното, което трябва да направят хората е да БОвярват. След това мачът започна а Далас повали опонента си бързо. Син Кара успя да отговори с опит за захват на ръката, но скоро самият той се оказа приклещен в такъв. Последва атака от страна на Далас, в която той повали с телесен удар опонета си и го заби в обтегачите. Атаката на дебютанта продължи със суплекс и удари с колена. Мексиканецът направи опит за бързи тушове с преобръшане, но не успя. Въпреки това той продължи с атаката, запращайки опонента си в ъгъла. Мексиканецът повали опонента си със скокове от въжетата, като направи и туп, но неуспешен. Маскираняит кечист направи опит за салто от въжетата, но Далас се отмести. След това той нанесе Булдог със засилка от въжетата и спечели дебютния си мач. След края му той стисна ръката на опонента си и му каза, че и той може да бъде като него ако не спира да вярва и да се бори.

image
       Следващият мач в програмата бе между шампиона на щатите Шеймъс и Алберто Дел Рио. Специален коментатор на мача бе Пол Хейман, придружен от Сезаро. Швейцарецът разсея Шеймъс и Дел Рио се възползва, като започна атака. Ирландецът отговори подобаващо, притискайки Дел Рио и нанасяйки му редица удари. Мачът вървеше изравнен, като двамата си разменяха инициативата. Шеймъс бе повален а след това отнесе Падащ лист. Шампионът на щатите премина в режим атака отново, като повали опонента си и скочи с коляно върху него от второто въже. Последва туш, но неуспешен. Опит за атака в ъгъла бе спрян от мексиканеца, но той отново бе повален, а след това и изхвърлен от ринга. Шеймъс го последва, но там той отнесе Ендзурги от опонента си. Мачът се върна на ринга, а Дел Рио скочи върху опонента си от въжетата, след което му приложи захват на врата, от който Шеймъ бъзо се измъкна, но бе зпаратен в металния стълб между обтегачите. Дел Рио върна опонента си на ринга, където продължи да го налага с ритници. Макар да изглеждаше безпомощен, Шеймъс успя да отвърне с поваляне със саблен удар, но последва контра с Гърботрошач от Дел Рио и ново повдигане на последвалия туш. Шеймъс опита туш с преобръщане, но също неуспешен. тогава Келтския войн нанесе Прокълнатия ирландски гърботрошач и последва нов неуспешен туш. Мачът продължи в равностойно темпо, до момента в който Дел Рио нанесе ритник в ченето на опонента си. Инициативата продължи да се разменя, сле като Шеймъс нанесе удари в гърдите на опонента си между въжетата, а Дел Рио пък приложи Кръстосания ръкотрошач, прекъснат след като ирландецът се добра до въжетата. Сезаро направи опит да атакува опонента си, но бе повален. Шеймъс отново се концентрира към мача си, но бе изтеглен от ринга, където отнесе Неуотрализатор от швейцареца, а съдията прекрати мача. Сезаро иронично стисна ръката на шампиона на щатите, докато той лежеше безпомощен на ринга.

image
       Последва пауза от мачове, в която се появи главния мениджър на Smackdown Вики Гереро, която каза, че освен бизнес дама е и истинска купонджийка. За да го докаже тя покани Адам Роуз на ринга. Той се появи със своята парти група и попита Вики дали е наистина купонджийка или само се прави. Всички фенове започнаха да скандират против нея, което я възмъти и тя напусна ринга. Стоейки на ринга, тя падна, но бе уловена от купонджийте на Роуз, които я понесоха на ръце, докато главния мениджър на шоуто крещеше от ужас.

image
       Главният мач за вечерта бе между отборните шампиони братята Усо и техните опоненти Ерик Роуан и Люк Харпър. Джон Сина придружи самоанците до ринга, както те направиха за него в понеделник за мача му срещу Харпър. Така везните бяха изравнени и двата отбора имаха по един човек извън ринга, който е на тяхна страна, съответно Брей Уайът и Джон Сина. Мачът започнаха Джей Усо и Люк Харпър. Те моментално започнаха да се налагат, а самоанецът бе притиснат в ъгъла, но успя да отвърне с опит за туш. Харпър бе повален за туш от Джими Усо, който се смени и се появи на ринга. Бързо обаче бе притиснат и Харпър се смени с роуан, който притисна опонента си. Самоанецът отвърна с няколко удара и се смени с брат си. Започнаха чести смени, които изолираха Роуан в противниковия ъгъл. Последва атака до въжетата и двамата опоненти паднаха от ринга. Последва обрат в нещата и Роуан и Харпър изолираха опонента си с чести смени. Това не продължи дълго и нещата отново се обърнаха в полза на самоанците. Джей Усо опита захват през кръста на Харпър, но бе повален и на ринга отново се появи Роуан. Отборните шампиони не се пречупваха и последва поредна смяна, като Джими Усо започна битка първо с Роуан, а след това и с Харпър. Отборният шампион бе повален, след което последва туш, но неуспешен. Джими Усо бе притиснат от съперниците си, като дори се наложи брат му да се намесва и да прекрати туш. Харпър опита суплекс от въжетата, но той бе обърнат в салто от Джими Усо. Последва двойна смяна и на ринга се появиха Джей Усо и Ерик Роуан. Самоанецът започна вихрова атака, а Роуан отнесе и Самоанско тръшване. Последва преса в ъгъла, която бе прекратена след намеса на Люк харпър, който нанесе ритник на самоанеца. Джими Усо не остана безразличен, като извхърли Харпър от ринга и се хвърли върху него през въжетата. Ерик Роуан също бе изхвърлен от ринга, а Джей се хвърли върху него, прескачайки обтегачите. След това гологлавия член на Семейство Уайът бе върнат на ринга, а Джей Усо се качи на въжетата за скок, но бе бутнат от Брей Уайът. Съдията прекрати мача, а Джон Сина се качи на ринга и нанесе Ей Ей на Роуан, приканвайки Уайът да се качи. Той отказа и се оттегли, заедно с двамата си съотборници.

image

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950278
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031