Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2014 00:51 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1078 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.07.2014 00:51


image

     Време е за нов екшън със звездите на WWE. След като бяха отправени множество предизвикателства лсед края на турнира Пари в банката и списъкът с мачове за идното платено шоу започна да се запълва, всички с нетърпение очакват завръзката на нови вражди по стари и нови фронтове на бойното поле на WWE. Ето и акцентите за идното шоу.


Фантастичната фатална четворка

image

     Джон Сина узна съперниците за първата си защита на новоспечелената световна титла на WWE. Трите Хикса призна, че идеята му да постави цели трима претенденти за нея е да затрудни шампиона максимално. Имената на Ренди Ортън, Кейн и Роман Рейнс няма как да не стреснат шампиона, а също така да предизвика интереса на феновете за това какво може да видим тази вечер от четиримата, събрани на едно място.


В търсенето на шампиона

image

     Списъкът с участниците в елиминационния мач тип Кралска битка не спира да се увеличава. Вече цели 11 претендента заявиха участие в него, като със сигурност на ринга може да се намери място за още някоя друга звезда. Ще бъдат ли одобрени обаче те или ще трябва да заслужат мястото си с битка на ринга - очакваме отговор на този въпрос.


Враг до живот

image

   Дийн Амброуз отправи поредните си заплахи към Сет Ролинс, заявявайки, че действията му от миналото понеделнишко шоу ще продължат да се повтарят и той няма да позволи на Ролинс да използва договора в куфара, даващ му право на мач за световната титла. Трите Хикса заяви, че и за това има план Б, който рано или късно ще влезне в действие. Дали това няма да стане още тази вечер?


В името на страната

image

     Зеб Колтър и Лана за пореден път проведоха конфронтация на ринга относно това коя страна е по-велика - САЩ или Русия. След като Колтър успя да вземе леко предимство в тази насока, всички очакваха главните роли да поемат Джак Суагър и Русев. Това не се случи, но никога не е късно. Войната тепърва предстои да започне, а начало може да бъде поставено тази вечер.


Неловка ситуация

image

   Миз и Крис Джерико се завърнаха в една вечер и веднага започнаха вражда помежду си. Джерико успя да надделее, но получи "поздрав" за завръщането си от Семейство Уайът. Така канадецът е изправен пред ситуация, в която трябва да внимава и за Брей Уайът и последователите му, а също така и за Миз, който каза, че е бил готов да се изправи рамо до рамо срещу Семейството, но сега вече това няма как да се случи.


Най-добрият начин да се завърнеш

image

     Ей Джек Лий шокира света не само с изненадващото си завръщане, но и с това, че поиска своя реванш от Пейдж за титлата и на дивите и я спечели. Точно когато всичко изглеждаше идеално за англичанката, всичко се обърна с краката нагоре. Макар двете да се победиха по веднъж за титлата, феновете така и не видяха истински и пълноценен мач между двете за трофея. Всички започват да очакват обявяването на мачът реванш между двете.

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950323
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031