Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.08.2014 18:49 - Време е за парти, време е за екшън - резултати от шоуто Raw (11.08.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 884 Коментари: 0 Гласове:
0



image

     Шоуто започна с поява на Брок Леснар, придружен от Пол Хейман. Той припомни на всички как агентът му е пренаписал историята, побеждавайки Гробаря на Кеч мания 30, а след това каза, че едва ли Сина ще е толкова голям проблем. Като доказателство на думите си Хейман даде за пример мача между Сина и Скалата преди повече от година, когато филмовата звезда вече не е активен кечист, а Леснар още като начинаещ в компанията е победил Хълк Хоуган. Разбира се двамата не изпуснаха да се обърнат към феновете, като заявиха, че това е територия на Леснар, а всички фенове са служители на Звяра без право на отказ. След това двамата напуснаха ринга, а всички зачакаха момента, в който той и Сина ще се изправят очи в очи на ринга.
  image
       Последва първият мач за вечерта. В него Роман Рейнс се изправи срещу Райбек и Къртис Аксел в хандикап сблъсък. Това бе избрано от Кейн, който отново се появи по костюм, както ходеше преди няколко месеца, преди отново да сложи маската на лицето си. Рейнс веднага установи натиск над Аксел, като го повали на няколко пъти. Последва поява на Райбек, но и тогава нещата не се промениха много. Все пак Рейнс бе притиснат за момент в ъгъла, но бързо си върна предимството, като повали и този си опонент. Аксел обаче разсея самоанеца и нещата се обърнаха в полза на опонентите на Рейнс. Това отново не продължи за дълго като мачът се изравни. Не след дълго битката се пренесе извън ринга, където самоанецът бе забит в металния стълб на няколко пъти. Това принуди съдиятада да прекрати мача, а Аксел и Райбек върнаха опонента си на ринга и го притиснаха в ъгъла. Въпреки това Рейнс повали и двамата си опоненти, а след това нанесе Самоанско тръшване на Аксел, последвано от Падащ лист от външната страна на ринга. Райбек и Аксел отнесоха Юмрука на Супермен, а за финал и двамата бяха съсечени с Копие. Така Роман Рейнс отправи финална закана към Ренди Ортън, с който ще мерят сили тази Неделя на Летен трус, а след това го изрече и на глас в интервю с Рене Йънг.
  image
        Вторият мач за вечерта бе между Роб Ван Дам и Сет Ролинс. Двамата най-накрая се изрпавиха един срещу друг, след като миналата седмица трябваше да имат мач, н вместо Ван Дам срещу Ролинс се изправи Хийт Слейтър. Иначе мачът започна силно за РВД, който повали опонента си и започна да му прилага своя арсенал то удари. Бързо след това нещата се обърнаха и Ролинс взе превес в мача. След хватка на врата, Ван Дам се изправи и опита атлетичен опит за туш, но не успя. Последва бягство от ринга на Ролинс, но той бе повален извън ринга и закрепен на предпазната стена. Последва скок на РВД от ръба на ринга, но неуспешен. Така Ролинс взе превеса в мача, но опитът на нопонента му позволи той бързо да се върне в мача. Той му нанесе цамбурване на пода, а след това и Разчекнато лунно салто. Ролинс опита да отговори, но бе притиснат в ъгъла. Ван Дам опита Маймунско превъртане, но бе спряна и се просна на пода. Носителят на куфара от мача Пари в банката се възползва моментално и нанесе своя финишър Затъмнениет, като така спечели мача. След неговия край Дийн Амброуз изскочи от гигантска кутия, която бе опакована като подарак на рампата, по случай рождения ден на Хълк Хоуган, и нападна Ролинс, който избяга. Лунатика се качи на ринга и гарантира, че ще даде на феновете това, което искат - сериозен побой над Ролинс.
  image
       Дойде време за конфронтация между Стефани МакМеън и Бри белла. Стефани бе на ринга и показа снимка на Даниел Браян и терапевтката му Мегън Милър. Тя бе призована да се качи на ринга, а след това принудена да си признае, че е имала афера с Даниел Браян. Бри Белла се появи на ринга и я удари, а след това нападна и Стефани. Двете съпернички бяха разтървани, а разгневената шефка каза на Бри, че всичко между тях ще се реши още тази вечер.
  image
      Третият мач бе между Джак Суагър и Сезаро. "Истинският американец" опита да установи контрол ,но опонента му се възползва от контузята в корема му и пое щафетата в мача. Суагър бе заключен в захват на корема, а след това повален на пода. Постепенно той се съвзе, но отново и отново бе повалян на ринга. При опит за скок от въжетата, Сезаро бе хванат и отнесе Бели ту бели, което обърна мача. Швейцарецът обаче бързо отговори, като наниза на най-горното въже корема на Суагър а след това го изхвърли от ринга. Последва нов захват на корема на Джак, от който той се измъкна с много усилия. След това обаче той пое нещата, като повали опонента си и му нанесе Бомбата на Суагър. Сезаро бе притиснат в ъгъла, но бързо повали съперника си и му нанесе скок от второто въже. Сезаро опита и Супелкс, но бе спрян. Въпреки това швейцарецът продължа да владее нещата. Той скочи върху гръдния кош на поваления си опонент, но след това бе заключен в патриотичния захват. Сезаро се измъкна и опита скок от въжетата, но бе спрян и отново отнесе Патриотичния захват. този път изход нямаше и той се предаде. След края на мача на рампата се появиха Русев и Лана. Флаговета на САЩ и Русия се вееха отново, като това бе за последно, тъй като след Неделя, само едното знаме щеше да се вее гордо.
  image
      Следващята битка бе между шампионката на дивите Ей Джей Лий и Ива Мари. Шампионката бързо повали съперничката си и й направи захват на главата. тогава до ринга се появи Пейдж, която разсея Ей Джей. Ива Мари бе повалена отново, но се възползва от разсейването и тушира съперничката си. След края на мача Пейдж отново се извини, че бутна шампионката от рампата преди две седмици, но на Летен трус ще я победи и ще си върне титлата на дивите. това разгневи шампионката и тя нападна Ива Мари, която бе до ринга.
  image
       Дойде време и за появата на Джон Сина. Той каза, че каквото и да направи Брок Леснар, той няма да победи, защото Сина няма да легне за зауба. Той нарече Леснар хулиган и арогантен човек, на който не му пука за нищо и никой. Лидерът на синацията се обърна към феновете и каза, че винаги е излизал с усмивка и уважение към тях. Накрая Сина каза, че всички, които са искали да го видят в лоша светлина ще имат възможност да го направят тази Неделя, защото за да победи Звяра, той самият ще се превърне в такъв. Леснар бе предизвикан да се появи на ринга, но той не се отзова. Тогава Сина, каза, че в Неделя последната дума ще е негова и шампионът все още ещ бъде той.
  image
       Така се стигна и до мача между Бри Белла и Стефани МакМеън. Преди началото му обаче Стефани се появи на рампата и каза, че мач няма да има, защото терапевтката Меган се е оплакала на полицията, че е нападната от служител на компанията, подобно на това както Бри се оплака от Стефани. Тогава дойдоха полицаи и арестуваха Бри, която разплакана напусна, докато Стефани й се присмиваше. Така мачът между двете остава да се изиграе на турнира Летен трус.
  image
       Последва мач между Долф Зиглър и Хийт Слейтър. Отново гост-коментатор бе Миз - опонентът на Долф тази Неделя. Слейтър започна силно мача, като повали опонента си и му заключи хватка. Зиглър отвърна с Падащ листи  удар с лакът, след който имаше и неуспешен туш. Слейтър пък опита туш с преобръщане, но отново неуспешен. Последва нов захват на врата, а лсед като се измъкна от него Зиглър бе повален с ритник. Захватът отново бе заключен, но постепенно русокосият кечист започна да набира скорост. Той контрира атака на опонента си в ъгъла и нанесе Зиг Заг на Слейтър. Тогава Миз се качи на ринга, но бе повален от Зиглър. Той слезна от ринга и продължи да налага интерконтиненталния шампион. В това време съдията отброяваше и проади разсейването от Миз, Зиглър не се върна на време на ринга и загуби мача. След неговия край двамата опоненти бяха на ринга и си стиснаха ръцете. Слейтър обаче опита да ритне опонента си, но бе разгадан, а след това отнесе Зиг Заг, с който Долф отправи послание към Миз за тази Неделя.
  image
      Мач номер седем бе между Ренди Ортън и шампиона на щатите Шеймъс. Двамата започнаха много равностойно, като трябваше известно време преди да се установи натиск в ъгъла. Първият притиснат бе Ортън, но той бързо обърна нещата и започна офранзива към опонента си. Шеймъс също отвърна, а след това повали по гръб съперника си. Последва и удар ск оляно от второто въже, а след това ирландецът установи контрол. Последваха и неуспешни тушове, след които Ортън бе притиснат между въжетата от опонента си, но се измъкна. това му даде глътка въздух и след това той притисна с хватка на врата опонента си на пода. Не след дълго битката се пренесе извън ринга, където шампионът на щатите бе забит в коментаторската маса по гръб. Двамата се върнаха между въжетата, където Келтският войн отново отнесе Приспивателен захват. Шеймъс се измъкна от него и нанесе сериозна серия от удари и хватки по опонента си. Битката отново за момент излезе извън ринга, а при връшането им в него, Шеймъс приклещи опонента си на въжетата и му наенсе своите удари по гърдите на противника. Той се приготви и за Прокълнатия ирландски гърботрошач, но бе контриран. Ортън пък нанесе Ди Ди Ти с крака на опонента, качени на второто въже. Последва опит за Ар Кей Оу, но Шеймъс контрира, като провеси на третото въже съперника си и го повали по гръб на пода. Ирландецът се приготви за финишъра си, но бе спрян и притиснат в ъгъла. Той излезна от положение, като изрита опонента си и се качи на въжетата, за нанасяне на Раменне блок. Той се осъществи, но Ортън контрира с Ар кей Оу във въздуха и спечели мача. Така Върховният хищник показа на Роман Рейнс, че е също достатъчно подготвен за техния мач след броени дни.
  image
      Финалният акцент в шоуто бе рожденият ден на Хълк Хоуган. Всички кечисти посрещнаха легендата на кеча на рампата, а на ринга го чакаха Джийн Окланд и Джими Найтхарт. Те му показаха видеоклип с най-паметните му моменти, а след това специално за повода го уважиха кечисти като Рик Флеър, Кевин Наш и Скот Хол. Хоуган изрази своята благодарност, а след това каза, че това е един от най-прекрасните му рожденни дни. Тогава на ринга се появи Брок Леснар, заедно с Пол хейман, като казаха, че партито е приключило. На помощ на рожденника се притече Джон Сина, който най-накрая се изправи очи в очи с опонента си за Летен трус. Сина го предизвика да започнат битка, но Хейман убеди Звяра да напусне ринга и да се оттегли. Така последната среща между двамата преди мача им тази Неделя, Сина взе психологически превес, стоейки гордо на ринга с голяма сигурност в успеха си.   image     Вижте пълната програма за турнира Летен трус тук: http://webwwe.blog.bg/novini/2014/07/24/programa-za-platenoto-shou-leten-trus.1283414



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 952608
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930