Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2014 23:17 - Надвити, но не и пречупени - резултати от шоуто Smackdown (29.08.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 917 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.08.2014 02:20


 image


    Вечерта започна ударно със сблъсък между Роман Рейнс и Брей Уайът. Лидерът на Семейство Уайът опита да установи натиск, но отнесе няколко удара в ъгъла вместо това. Все пак мачът вървеше равностойно, но Рейнс повали опонента си със Саблен удар, а след това нанесе още няколко юмрука в лицето му. След разсейване от Ерик Роуан и Люк Харпър, самоанецът бе повален извън ринга, а там отнесе и Сабелн удар от Уайът. Битката се върна между въжетата, а там Рейнс бе вкопчен в захват на врата. С много опити той успя да се изправи и да повали съперника си, а след това опита и Самоанеско тръшване, но без успех. Уайът пък нанесе цамбурване по гръб, което почти не м удонесе победата при последвалия туш. При опит за скок от второто въже, Патриархът на семейството бе контриран със Самоанско тръшване, а след това отнесе Падащ лист от външната страна на ринга. Тогава обаче харпър и Роуан се намесиха и съдията прекъсна мача. На помощ на Рейнс се притекоха Грамадата и Марк Хенри. Последва Юмрука на Супермен за Роуан, а след това стана ясно, че по-късно ще има отборен мач между шестимата кечисти.
  image
     Вторият мач в шоуто бе между Роб Ван Дам и Сет Ролинс. Ван Дам бе притиснат моментално в ъгъла с множество ритници, но успя да отговори с ритник в лицето на опонента си. Мачът продължи в равностойно темпо и Ролинс нанесе Падащ лист по съперника си, последван от тръшване и неуспешен туш. Натискът на носителя на куфара от мача Пари в банката за тази година продължи с пълна сила и той нанесе Приспивателен захват. Ван Дам се измъкна след нов ритник в главата на опонента, последван от Саблени удари, още един ритник и Въртяща мълния. Тя обаче не сполучи, след като Ролинс се отмести. Последва опит за Затъмението, но той бе контриран с Падащ лист. РВД от своя страна опита Петзвездно жабешко цамбурване, но отново не успя. Сет Ролинс веднага опита отново финишъра си, но пак без успех. Все пак той повали с ритник в главата опонента си и опита нов туш, но без резултат. Ролинс опита скок от въжетата, но бе српян. РВД опита Суперплекс, но след бъркане в очите, опонента му го качи на раменете си и на два пъти запрати гърба му в обтегачите. Последва Затъмнението, което донесе победата на Ролинс в мача.
  image
      Сблъсъкът на дивите за вечерта бе между шампионката в тази дивизия Пейдж и Ема. Шампионката веднага повали австралийката, но почти не бе туширана след преобръщане. Пейдж отвърна с ритник, а след това опита натиск до въжетата, но отнесе шут в главата от Ема. Австралийката опита скок от въжетата, което бе грешката й. Пейдж я повали на пода и закл"чи хватката си за предаване Ес Ти Оу. Това бе достатъчно за победата на англичанката. По-интересното стана след мача. Ей Джей Лий се появи на ринга, като настоя в знак на "приятелството" си с Пейдж да я почерпи с бонбон и настоя шампионката да се отзове. Пейдж с недоумение взе един бонбон, но следтова го изплю в краката на Пейдж и се оттегли от ринга.
  image
       Мач номер четири в програмата бе между Русев и Джак Суагър като бе от типа мач с предаване. Двамата започнаха предпазливо, но нашенецът повали опонента си с ритник в гърба. Суагър отвърна с опит за Патриотичния ключ, но без успех. При последвалият нов опит за хватката, Русев избяга от ринга и двамата започнаха битка в близост до феновете. Там Суагър бе запратен в предпазната стена, а след това мачът продължи межу въжетата с нова доминация на българина. Не след дълго битката отново бе извън ринга, където Суагър отново опита хватката си за предаване, но отново без успех. След това обаче "Истинският американец" премина в режим атака и нанесе няколко удара по крака на опонента си. Офанзивата продължи и с Бомбата на Суагър. Последва опит за Патриотичния ключ от страна на Русев, но бързо Суагър се изправи и приложи своята хватка. Нашенецът се измъкна след много борба и ритници в контузените ребра на съперника. Последва Отскачащ ритник от негова страна, а след това и хватката Аколадата. Русев успя да стигне въжетата, но лсед това бе изтеглен в центъра на ринга и отново отнесе хватката. Той обаче успя да качи Русев на гърба си и почти да освободи хватката. Тогава зад гърба на съдията се появи Бо Далас, който повали Суагър, след което "Истинският американец" нямаше избор и се предаде. След края на мача Далас се качи на ринга и отново обвини Суагър в предателството над народа си, а също така колко слаб е той. Суагър опита да удари младока, но не успя. След това той отнесе Бо-дог, което показва, че враждата между двамата става все по-задълбочена.
  image
      В един от по-интересните сблъсъци за вечерта един срещу друг се изправиха Джими Усо и Стардъст. Преди старта на мача, Голдъст се извини за действията им в Понеделник, когато заедно с брат си нападнаха шампионите и най-вече Джими Усо. Самоанците приеха извинението и след това битката започна. Джими Усо веднага се опита да притисне съперника в ъгъла и успя. Последваха удари в гърдите, след които Стардъст контрира с удар в лицето в легнало положение. Последва нвоа серия удари за златистия, след което той притисна опонента си в ъгъла. Джими Усо отнесе няколко удара в корема, но реагира светкавично с преобръшане и туш, който донесе победата в мача. Веднага след това Голдъст се качи на ринга при брат си и нападна победителя в мача. Джей Усо се опита да помогне, но контузията в крака му попречи. Така всичките извинения на братята отидоха по дяволите и по всичко личи, че синовете на Дъсти Роудс са готови на всичко за отборните титли.
  image
       Шестият мач бе между Миз и шампионът на щатите Шеймъс. Миз обаче отново бе повикал Деймиън Сендау, който представя като свой дубльор. Ирландецът бе разсеян в началото от оригиналния Миз и това даде предисмтво на Сендау, който нанесе удари в гърба, а след това и корема на опонента си. Шеймъс продължи да отнася множество удари, но се съвзе, след като бе запратен в обтегачите. Последва тръшване по гръб и удари с юмруци в гърдите между въжетата. Келтският войн качи след това на раменете си Сендау и му нанесе Бял шум, което бе достатъчно за победата в мача. Веднага следтова Миз се качи на ринга и удари ирландеца, след което избяга към рампата. В гръб обаче долф Зиглър го върна на ринга, а шампионът на щатите се засили за Алпийски ритник. Филмовата звезда обаче избегна удара, а потърпевш се оказа Сендау. Миз пък побягна към публиката, където пордължи със заканите към Шеймъс.
  image
       Така се стигна до главния мач на вечерта. Отборът на Семейство Уайът се изправи срещу Грамадата, Марк Хенри и Роман Рейнс. Съдията още не бе дал начало на мача, когато двата отбора създадоха истински хаос, нанасяйки си удари едни на други. След като ситуацията се успокои, мачът започна. Грамадата и Роуан започнаха на ринга а първия направи страхотно превъртане във въздуха и опита туш с преобръщане, но без успех. След това той пое контрола и пусна Рейнс на ринга, като той продължи натиска. Последваха появи на Хенри и отново на Грамадата, а Роуан бе все така изолиран, но все пак успя да се смени с Харпър. Той също бе бързо притиснат и отнесе удари в ъгъла на ринга. Грамадата продължи да изумява с атлетиакта си като нанесе Падащ лист на опонента си. Отново Хенри се появи в игра. След разсейване от Роуан обаче Харпър нанесе Падащ лист и пое контрола в мача. На ринга се появи Ерик Роуан, който нанесе зхават на врата, но след това бе повален със Суплекс. Грамадата се смени и веднага повали съперника си, като опита Задушаващо тръшване, но бе спрян. От този момент той бе повален, а опонентите му започнаха да правят чести смени, с които го изилираха и държаха повален на пода. След множество удари и хватки от съперниците той започна да прави опити да се измъкне и след контра на атака на Уайът успя да се смени с Роман Рейнс. Той веднага започна атака срещу Харпър и го заправи извън ринга, където го заби в предпазната стена и ръба на ринга. Последва Саблен удар, а след това още удари в ъгъла. Рейнс продължи офанзивата с Падащ лист извън ринга, а след това нанесе Юмрука на Супермен. Последва туш, прекратен от Роуан. той си плати за това със Задушаващо тръшване от Грамадата. Последва атака към големеца от Уайът, а той пък на свой ред отнесе най-сулното тръшване на света от Хенри. харпър се изправи на крака и повали с ритник Марк, а след това стори и същото с Рейнс. Последва туш, но неуспешен. Той изправи самоанеца на крака и го засили към въжетата и тръгна да нанася Въртяю саблен удар. Вместо това обаче Рейнс нанесе Копие, с което спечели мача за своя отбор. Така Семейство Уайът загубиха два пъти за една седмица - нещо, което може да разклати един от най-стабилните отбори в компанията.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957127
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930