Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 13:43 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.09.2014 13:43


image

      Нощ на шампионите наближава. Носителите на титлите по всичко личи, че са ясни и остава да се разбере кои ще са останалите претенденти, борещи се за върха. Далеч от това обаче стоят множество въпроси, които трябва да дадат отговор и в които не са замесени титлите. Ето какво ще видим тази вечер в шоуто.

Решен на всичко

image

   Джон Сина демонстрира невероятна психика и воля и се завърна миналата седмица преобразен. Той показа решителността си, надвивайки Семейство Уайът, заедно с Грамадата и Марк Хенри. Има ли какво още да покаже Сина и временен проблясък ли е била силата му миналата седмица или това е началото на един нов Лидер на синацията?


Наказание или възмездие?

image

     Според Трите Хикса, Роман Рейнс е прекрачил границата, опитвайки се да удари Сет Ролинс с големия тухлен блок миналата седмица. Носителя на куфара Пари в банката за тази година се измъкна, а самоанеца вече усети първото изпитание, като за една вечер се изправи срещу Брей Уайът, а след това срещу всички от Семейство Уайът. Докъде ще продължат наказателните действия и ще отвърне ли подобаващо Рейнс - очакваме да разберем.


Просто бо-вярвай

image

    Бо Далас за поредна седмица се опълчи срещу Джак Суагър, обвинявайки го, че е предал целия си народ с неуспехите си в последно време. Младокът заяви, че има шанс всичко да се оправи ако Суагър просто повярва в идеите му. "Истинският американец" не остана длъжен, но миналата седмица отново бе повален от новият си враг. Остава да се разбере до къде може да се разгърне враждата им и кой ще се смее последен.


Ненавист към сладкото или...

image

    Ей Джей Лий опита да докаже приятелството си към Пейдж, поднасяйки й кутия с бонбони миналия Петък. Тя настоя шампионката да ги опита, което я накара да се замисли и изплю бонбона в краката на "най-добрата си приятелка". Така с едно действие англичанката породи въпроса - не обича сладкото или много по-вероятното не обича Ей Джей. С оглед факта, че бившата шампионка има реванш за титлата, кутията с бонбони може да е най-милото нещо, което двете да си направят една на друга. Каквото и да стане между тях обаче за феновете със сигурност ще е сладко.


Златен отбор

image

     Стардъст и Голдъст запонаха да демонстрират различна страна на поведение. След изненадващата атака срещу отборните шампиони миналия Понеделник, двамата поднесоха извинения в Петък, но веднага след това историята се повтори. Желанието им за мач за титлите е ясно, но остава въпроса дали държанието им ще е до момента до който получат мача си или братята отварят нова страница на отношения.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 954278
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930