Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2014 19:17 - Отборни битки и дебати на враговете - резултати от шоуто Raw (01.09.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 949 Коментари: 0 Гласове:
0



image

     Вечерта започна с шоуто на Крис Джерико, който бе на път да посрещне своя гост Ренди Ортън. Вместо това обаче с Ортън на ринга се появиха Кейн, Сет Ролинс и Трите Хикса. Играта взе думата, като заговори за мача между Джон Сина и Брок Леснар на Нощ на шампиони, като изказа съмнение, че това е най-доброто за бизнеса и се замисли за нов претендент. Четиримата кечисти на ринга - Джерико, Кейн, Ортън и Ролинс изказаха своите становища защо те трябва да бъдат избрани вместо Сина, а след това самият претендент се появи на ринга. Лидерът на синацията каза, че по право му се полага мач за титлата и ако се провали ще съди Трите Хикса. Играта отговори, че тази промяна в Сина не му харесваи затова смята, че е дошло време не смао да отстъпи от върха, но може би и от компанията. Протежетата на директора подкрепиха желанието на Сина за реванш, а след това казаха, че след като се провали някой от тях ще се впусне в битка за световната титла на WWE. Джерико върна темата към госта му за вечерта Ренди Ортън и го попита как смята да победи Леснар, след като не се е справил с Роман Рейнс на Летен трус. Върховният хщник каза, че не се притеснява да даде нов урок на самоанеца ако той бе на ринга и в този момент музиката му прозвоча и Рейнс се присъедини към дружината на ринга. Той заяви, че също заслужава мач за световната титла и иска да бъде зачислен към основните претенденти. Трите Хикса каза, че ще даде шанс на всички и обяви главното събитие за вечерта - отборен мач между шестимата кечисти. От една страна ще бъдеат Кейн, Ролинс и Ортън, а от друга - Сина, Джерико и Рейнс.
  image
       Първият мач за вечерта бе отборен. От една страна бяха Шеймъс и Долф Зиглър, а от друга - Миз и Сезаро. Швейцарецът успя да поли Зиглър,а след това нанесе няколко удара с лакът, но русокосият кечист отвърна с Падащ листи погна Миз, но той избяга. Постепенно Сезаро си върна предимството, а след това в игра се появи Миз, който продължи да обсипва с ритници поваления си съперник. Все пак интерконтиненталният шампион отвърна с поваляне, но филмовата звезда избяга от ринга. Шеймъс обаче го последва и го върна между въжетата. Ирландецът пое щафетата като нанесе няколко удара по него и го повали на пода. Миз опита да отвърне, но без успех, а след това отнесе удари в гърдите между въжетата от Келтския войн. Със скрита смяна обаче Сезаро се пусна в игра и пое контрола в мача. Шеймъс отнесе захват на врата, но след това успя да отвърне чстично. Въпреки това швейцареца продължи с атаките и дори опита туш. При една атака в ъгъла, Шеймъс успя да контрира и да нанесе Раменен блок от въжетата. Последва двойна смяна и Зиглър и Миз се втурнаха в битка. Русокосият кечист веднага нанесе серия удари и Вратотрошач, а след това опита и туш с превъртане. След като не успя Долф нанесе Ди Ди Ти, което почти донесе победата, но Сезаро прекрати туша. Шеймъс го изхвърли от ринга, а Деймиън Сендау се качи на ринга, облечен като Миз и разсея Зиглър. Интерконтиненталният шампион отвърна със Зиг Заг, но в гръб Миз му нанесе финишъра си Финален черепотрошач, който донесе победата за него и Сезаро. Така двамата претенденти за титлата на щатите и интерконтиненталната титла надвиха пампионите, давайки заявка за успех в директните мачове за поясите.
  image
       Вторият мач отново бе отборен, но между шест диви. От една страна бяха Найоми, Самър Рей и Лейла, а от друга - Ива Мари, Роза Мендес и Камерън. Лейла и Мендес започнаха ожесточена битка, като анхличанката на няколко пъти опита туш, преди опоентката й да я повали. Въпреки това Лейла нанесе серия ритници и взе превеса в мача. Тя нанесе Летяща преса от второто въже и последва туш, прекъснат от Камерън. След това тя заедно с Ива мари нападнаха Лейла, а нейните съотборнички също се вторнаха на ринга да помагат. Последва прекъсване на мача, а Найоми и компания успяха да надвият съперничките си и да ги изхвърлят от ринга.
  image
      Дойде време за нов отборен сблъсък. Марк Хенри и Грамадата се изправиха срещу Люк Харпър и Ерик Роуан. Именно Роуан започна мача заедно с Хенри, като вторият успя да поеме контрола в началото и притисна в ъгъла опонента си. Кечистът с рижава брада бе сериозно изолиран от съотборника си като това се промени при опит за скок на Хенри от второто въже, когато Харпър го разсея и Роуан го повали на пода. Харпър се смени и повали опонента си с ритник. Последва изолация за Хенри и чести смени между членовете на Семейство Уайът. В това време на рампата се появи Русев, заедно с Лана, а на ринга Грамадата се смени и започна битка с Харпър. Той опита преса с гръб върху предпазната стена, но опонента му се отмести и Грамадата се заби по гръб. Двамата с Роуан взеха инициативата отново, като големеца отнесе множество захвати и удари по тялото. Роуан отново успя да повали Грамадата по гръб, а след това опита да повтори упражнението, но бе контриран с Ди Ди Ти. след това на ринга се появиха Хенри и Харпър, като първият успя да повали на няколко пъти съперника. Грамадата и Роуан започнаха битка извън ринга, а между въжетата Хенри се приготви за финишъра си. Тогава Русев се качи на ринга и му нанесе Отскачащ ритник. Съдията прекрати мача, а след това българинът се отегли. Харпър и Роуан опитаха атака със столове, но бяха спряни от Грамадата.
  image
      Последва поява на Пол Хейман, който отново изказа съмнение Сина да успее да спечели. Той припомни със снимки за унижението, което Сина отнесе на Летен трус. Хейман сравни 15-кратния шампион с дойна крава за пари, която ще бъде издоена за последен път на идния турнир. Агента на Леснар каза, че цялата съблекалня не е дори на половина силна колкото Леснар и че няма друг изход освен победа за настоящия световен шампион.
  image
     Четвъртият мач бе между Джак Суагър и Къртис Аксел. Със Суагър до ринга бе завърналия се Зеб Колтър, а "Истинскяит американец" веднага пое контрола в мача и повали опонента си. Аксел успя да отвърне с атака по контузените ребра. В това време на рампата се появи Бо Далас с трима души, които събудихя любопитство кои са. В същото време Суагър успя да се съвзмеме, но бързо бе повален отново на пода, а след това и извън ринга. Връщайки се на него обаче, той започна офанзива, като повали съперника и му нанесе Бомбата на Суагър. Тя бе контрирана от Аксел с повдигане на крака. Суагър отреагира бързо и нанесе Патриотичния ключ, след който Аксел се предаде. След края на мача Далас каза, че тримада души до него на рампата са трима души, които са разочаровани след загубата на Суагър на Летен трус и които са постигнали различни провали заради това. След това отново призова всички да Бо-вярват както него за да успеят.
  image
      Мач номер пет бе между Адам Роуз и Тайтъс О"Нийл. Купонджията започна щуро мача както винаги, провокирайки съперника, но бързо бе повален с удари в кръста от О"Нийл. Хийт Слейтър подкрепяше своя партньор, който бе притиснал в ъгъла на ринга опонента си. Тогава до рокаджията отиде зайчето на Роуз, което започна да се заяжда с него и бе бутнато на пода. Изненадващо за всички зайчето се изправи и нападна с удари Слейтър, което разсея О"Нийл. В гръб Роуз го преобърна и тушира за огромно разочарование на Тайтъс.
  image
     Следващият сблъсък в програмата бе между Русев и Зак Райдър. Българинът опита натиск в ъгъла ,но бе спрян. Райдър опита финишъраси, но той бе контриран със Задно тръшване. Последва Отскачащ ритник и Аколадата, от която Райдър се предаде и Русев спечели поредния си мач. Тогава на ринга се появи Марк Хенри, което накара Русев и Лана да побегнат. Хенри взе микрофона и каза, че е гражданин на най-великата страна, а непобедимата серия на нашенеца не трябва да му вдъхва голяма самовереност, тъй като ще бъде прекъсната. Хенри завърши с думите, че е направил специално място в неговата т.нар. Зала на болката, в която Русев ще се включи скоро.
  image
      На ринга след това се появи Стефани МакМеън, която покани Ники Белла. Тя се отзова и разказа нови истории за Бри, които я унижаваха. Стефани каза, че съчувства на Ники за това с каква сестра е живяла и в знак на компромис й даде мач за титлата на дивите. Тогава на ринга се появи Бри Белла, която каза, че всичко казано е лъжа и че ако Ники е направила всичко през последните седмици само за да получи мач за титлата, то значи тя е паднала прекалено ниско. На ринга към Сефани и близначките се присъедини и Ей Джей Лий, която каза, че е първа в списъка за мач за титлата, тъй като има право на мач реванш след загубата й на Летен трус. Нямаше как и самата шампионка Пейдж да не се появи. Тя започна да се кара с Ей Джей, а Ники помоли Бри да направи нещо, което вече е правила - да напусне. Бри не можа да повярва какво иска и започнаха да се карат. Накрая Бри удари сестра си, която се стовари върху Пейдж, след което напусна ринга. Ей Джей пък взе титлата на дивите, но бе спряна от Стефани, която й нареди моментално да я върне на Пейдж. Така този четиристранен спор остана да се разреши в идните седмични шоута на компанията.
  image
      Последва мач между Джими Усо и Голдъст. Преди началото на мача златистия отново се извини за действията си и тези на брат си, но този път не бяха оставени да довършат и самоанците го нападнаха. След това мачът започна, като Усо веднгага се втурна в атака, но бе повален и запратен в ъгъла на ринга. Последва захват на врата, от който отборният шампион се освободи и повали опонента си. Притиснат в ъгъла, Голдъст отнесе преса с гръб в ъгъла. Стардъст качи крака на брат си на въжето, за да не се стигне до туш. Джей Усо се опита да помогне, но контузията в крака му не позволи. Тогава Джими усо скочи над въжетата върху Стардъст и го повали. Връщайки се на ринга обаче, Голдъст взе нещата в свои ръце. Той нанесе Финален отрязък, след който спечели мача. След неговия край заедно с братси нападнаха контузения Джей Усо, като нанесоха удар със стол в контузения му крак. Така отбоните шампиони получиха нов удар, имайки предвид скорошната защита на отборните им титли.
  image
      Така се стигна и до главния мач. Сет Ролинс, Кейн и Ренди Ортън се изправиха срещу Джон Сина, Крис Джерико и Роман Рейнс. Именно самоанецът започна мача с Ортън като първият успя да вземе първоначален превес. Рейнс успя да напдне и Кейн и Ролинс, като се концентрира именно върху бившия си съотборник. Постепенно нешата се обърнаха и Кейн върна превеса на страната на своя отбор. Ортън отново се появи в игра и пордължи да владее положението. То се обърна след Саблен удар на Рейнс, а след това и със Самоанско тръшване. Все пак Върховният хищник нанесе Гърботрошач на опонента си от второто въже и така взе глътка въздух. Сет Ролинс се появи в игра и опита да аннесе Приспивателен захват, но не успя. Все пак той запази контрола и пусна в игра Кейн. Натискът на отбора продължи, а Рейнс отнесе множество захвати и удари от опонентите. Все пак самоанеца нанесе нов Саблен удар, след който се смени с Крис Джерико. Той започна битка с Ролинс, като успя да го повали с Булдог и да му нанесе Лъвско салто. Последва и захвата Стените на Йерихон, но Ортън го прекъсна. Той бе наказан от Рейнс с Юмрука на Супермен. Кейн пък го повали със Задушаващо тръшване, а Сина пък повали оперативния директор с Ей Ей. Сет Ролинс взе нешата в свои ръце и повали Сина с удар с коляно, а след това нанесе и Ножичен удар на Джерико. Ренди Ортън се върна на ринга и продължи натиска над Джерико, нанасяйки Загребващо тръшване. Ролинс отново се върна в игра и нанесе няколко удара, но при опит за скок от въжетата отнесе Падащ лист. Кейн се смени и попречи на опонента си да стори същото. Последва захват на врата, а след това и няколко удара преди Ортън да поеме щафетата отново. При опит за Суперплекс, Джерико контрира със скок и се смени с Джон Сина, въпреки опитите на Кейн да попречи. Той веднага повали опонента, като контрира Задушаващо тръшване, след намеса на Джерико, и нанесе тежък Саблен удар. Сет Ролинс се опита да се намеси и бе спрян с Германски суплекс. Последва Ей ЕЙ за Кейн предп огледа на трите Хикса и Стефани МакМеън, които седяха до коментаторите. Накрая Сина пусна Рейнс в игра и той нанесе Копие на оперативния директор, с което спечели мача. След това Сина отиде до коментаторската маса при Трите Хикса, а Ролинс го нападна в гръб. Лидерът на синацията успя да отреагира и нанесе Ей Ей върху масата. С това той даде да се разбере, че е напълно готов за предстоящия му мач срещу Брок Леснар на турнира Нощ на шампиони.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957197
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930