Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2014 23:35 - Точката е поставена, екшънът е на път - резултати от шоуто Smackdown (19.09.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 746 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.09.2014 12:01


 image



    Шоуто започна с мач между Джими Усо и Стардъст. Двамата бързо си нанесоха по няколко удара, а след това златистия отнесе ритник в корема, но успя да избегне Самоанско тръшване и на свой ред нанесе Враторошач. Повален на пода, Джими отнесе няколко ритника по тялото. Последва опит за отговор, но без успех. При една атака в ъгъла, Джими контрира с ритник и опита да нанесе нов такъв, но Стардъст го избегна. Той опита да превърти съпеника, но също не успя, а след това отнесе ритник в ченето, който му донесе победата. Голдъст се опита да нападне отборните шампиони, но също отнесе ритник в ченето, с което самоанците отправоха финално послание към опонентите си за идния турнир.
  image

      Вторият мач бе между два шампиона срещу двамата им опоненти за турнира Нощ на шампиони. Шеймъс и Долф Зиглър се изправиха срещу Миз и Сезаро. Швейцарецът и зиглър започнаха мача, като и двамаа се опитаха да си нанесат захвати. След тпва Сезаро повали опонента си, но не след дълго той отвърна с Падащ лист. Въпрекитова Сезаро пое контрола в мача. Последва поява на Миз, който продължи в съия дух до момента, когато Зиглър контриара с Враторошач. Миз обаче нанесе същата хватка и пое контрола в мача. Последва атака в ъгъла и скок от въжетата. Миз прикова Зиглър в захват на врата, но той се измъкна. Последва смяна и Сезаро се появи на ринга и не позволи смяна. Не след дълго обаче той отнесе Ди Ди Ти и Шеймъс и Миз започнаха битка на ринга. Ирландецът веднага започна да налага съперника, нанасяйки му удари в гърдите между въжетата. Последва поваляне по гръби и опит за туш. Миз опита да оговори, но бе повален с Прокълнат ирландски гърботрошач. Тушът бе прекъснат от Сезаро, който след това бе изхвърлен от Зиглър от ринга. Шеймъс отново пое контрола, а Деймиън Сендау се опита да се намеси, но Ар-Трут го спря. Това позволи на Миз да поеме контрол, но след разсейване от Ар-Трут, Зиглър му нанесе ритник в лицето, а Шеймъс - Алпийски ритник. Това донесе победа на двата шампиона преди защитата на титлите им.
  image

     Третият мач бе между Адам Роуз и Хийт Слейтър. Рокаджията опита да установи натиск, но без успех. Той отнесе скок от въжетата, а след това и захват на врата. Все пак Слейтър успя да поеме контрола и нанесе серия удари. При скок от второто въже обаче, Роуз опита да контрира с туш, но не успя. Все пак южноафриканецът успя да поеме контрол със серия удари и Гръбнакотрошач. Тайтъс О"Нийл разсея Роуз и той отнесе ритник от Слейтър. Тогава на ринга се появи зайчето на Роуз, който скочи над въжетата върху Тайтъс, а Роуз нанесе Нарушено парти на Слейтър, за да спечели мача.
  image
     В един от най-интересните мачове за вечерта, Грамадата и Матадорите се изправиха срещу Семейство Уайът. Ерик Роуан и Фернандо започнаха мача, като първият успя да поеме контрол, а след него натискът бе пордължен от Брей Уайът. Не след дълго и Люк Харпър бе на ринга, като ситуацията оставаше непроменена. При повторната поява на Роуан, маскираният кечист успя да се смени с Грамадата, който нанесе няколко удара, преди да бъде атакуван в коляното. Тогава се появи отново Уайът, който зверски нападна съперника с множество удари. Харпър пък нанесе захват на врата и Падащ лист, които спряха устреме на Грамадата за смяна. Със странично тръшване, Грамадата повали Харпър и опита цмабурване от второто въже, но не уцели.  Брей Уайът също нанесе захват на врата, но опонентът му го повали и се смени с Диего. Той повали Уайът с атлтични движения, но след това бе пвален от Уайът. Извън ринга харпър повали Диего, а след това и Грамадата го последва. Останал сам на ринга, Диего се хвърли през въжетата върху Харпър, И опита скок от въжетата. Той не успя, а след това Уайът нанесе Сестра Абигейл, което донесе победата на неговия отбор.
  image
      Четвъртият сблъсък бе между Пейдж и Ники Белла. При коментаторите бе Ей Джей Лий. Двете опонентки започнаха мача провокирайки една друга, а не след дълго започнаха и здрава битка, поваляйки се една друга. Ники Нанесе Падащ лист от второто въже, а след това изхвърли шампионката извън ринга. Тогава Пейдж нанесе тежък ритник по съперничката си и пое контрола със захват на галвата. Последваха удари от Ники, но тя отново бе повалена с ритник в главата. Със страховит Саблен удар обаче близначката започна офанзива. Последва Падащ лист и ритник, но до туш не се стигна. Пейдж нанесе ритник в главата, а след това нанесе Обратът на Пейдж, който й донесе победата. След края на мача на ринга се качи ЕйДжей, която отиде да даде титлата на Пейдж. Те зашпчмаха да търпат трофея, а между тях застана Ники Белла, която взе трофея и удари с него и двете си противнички, срещу които ще се изправи тази Неделя в битка за титлата на дивите.
  image
     Последва мач реванш от Понеделник между Джак Суагър и Бо Далас. Вдъхновителят удари шамар на оонента си, след което побягна от ринга, но Суагър го застигна и го повали със Саблен удар. Последва удар в коментаторската маса, рпеди битката да се върне на ринга. Там Далас нанесе Вратотрошач, последван от още няколко удара. Младокът нанесе и захват на врата, но след това Суагър го повали сритник в главата и му нанесе Бомбата на Суагър. Далас отново опита да избяга от ринга, но опонентът му хвана крака в опит за Патриотичния ключ. Бо провеси ръката на съперника на третото въже, а след това му нанесе Бо-дог, който му донесе победата. След края на мача Далас го нападна отново с думи, както и Зеб Колтър. В края обаче Джак го ритна в главата, а след това опита да го хване, но бе успя.
  image
      Така се стигна до главния мач на вечерта. Роман Рейнс се изправи срещу Русев. Двамата здравеняци бързо започнаха битката си, като не след дълго и двамата изпаднаха от ринга. Там двамата си нанесоха по няколко удара преди да се върнат на ринга. Тогава Рейнс пое контрола за миг, но нашенецът отвръна с ритник, който повали съперника му. Последва натиск от страна на Русев, но постепенно Рейнс отвръна с удар в обтегача, Саблен удар от въжетата и Раменен блок. Русев отвърна с Въртящ ритник с пета, който му върна превеса в мача. Последва захват на корема, от който Рейнс се освободи, но бе притиснат в ъгъла. Постепенно самоанецът се съвзе и избегна последвалите атаки на Русев, като му нанесе Саблен удар. Мачът се изравни, а не след дълго Рейнс нанесе Самоанско тръшване, последвано от нови Саблени удари. Рейнс взе превеса в мача и нанесе Падащ лист от външната страна на ринга. Тогава се появи Сет Ролинс, който разсея бившия си партньор, а Русев нанесе Отскачащ ритник. Последва опит за Аколадата, но Рейнс контрира. Тогава Ролинс скочи от въжетата в опит да удари Роман, но уцели Русев. Съдията прекрати мача, а Рейнс изхвърли Сет от ринга и нанесе Юмрука на Супермен на нашенеца. След това биршите партньори от Щит започнаха битка сред феновете, а на рампата се появи Маркхенри, който впери поглед в Русев. Тогава Хенри посочи на Русев да погледне над ринга, където се обтегна американския флаг за радост на всички фенове. Тогава Хнери се качи на ринга и двамата започнаха битка. Всичко свърши с Най-силното тръшване на света, което даде финално предупреждение на напенеца преди мача на двамата тази Неделя.

image


Вижте програмата за турнира Нощ на шампиони тук:
http://webwwe.blog.bg/novini/2014/08/21/programa-za-platenoto-shou-nosht-na-shampioni.1290927

Вижте репортажи от най-интересните мачове за вечерта:










Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 952649
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930