Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 01:07 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 326 Коментари: 0 Гласове:
0



image

    Навлизаме в коледната седмица и преди да се отдадем на празнично настроение е време за нова среща с кечистите и шоуто Raw. Настъпва моментът за равносметка на стореното през годината в компанията, но успоредно с това дейстията продължават да се развиват с пълна сила, което е предпоставка за нов екшън на ринга. Ето и най-очакваните акценти за тази седмица.


Брутално послание

image

  Джон Сина бързо бе охладен след победата си над Сет Ролинс на турнира Маси, стълби и столове, след като миналата седмица загуби от същия опонент в стоманена клетка. По-важното в случая обаче бе как стана, а именно след намеса на противника, с който ще се бие на следващия турнир - световният шампион на WWE Брок Леснар. Звярът разпиля Лидерът на синацията, с което отправи послание към него, че не е забравил какво му стори изминалото лято и е готов отново да го победи. В какво състояние ще бъде обаче Сина и дали Леснар отново ще се появи и тази седмица - това е въпросът, който вълнува всички.


Сладко отмъщение или част от войната

image

   Дийн Амброуз успя най-накрая да надвие Брей Уайът в шоуто Tribute to the troops, след като два пъти преди това не успя. Това със сигурнст е донесла удовлетворение на Лунатика, но едва ли и на Уайът. Поглъщачът на светове винаги е готов да атакува изневиделица, което поставя въпроса дали двамата противници ще насочат усилията си към подготовка за мача Кралски грохот или ще се подготвят за нова битка помежду си.


Невероятният Долф

image

  Интерконтиненталният шампион записа поредна страхотна седмица тази година, след като първо успя да победи Люк Харпър и да спечели титлата за трети път тази година, а след това записа победа и над Сет Ролинс след много провали преди това. Устремът на Зиглър към върха е виден, но Харпър все още има реванш за пояса, а Сет Ролинс никога не се оставя в положение на победен, както се видя в последно време. Какво е следващото предизвикателство за Долф - очакваме да разберем.


Гладен за мъст

image

   Райбек определено се прицели в Русев като своя следваща жертва, което не се понрави на напенеца. След като в първия момент отстъпи пред Големеца, шампионът на щатите го нападна в гръб в шоуто Super Smackdown и даде да се разбере, че е готов да отвърне на огъна с огън. Това е достатъчна причина войната между тях да започне, като се очаква само да се определи точното й място. Може би мястото ще е именно тази вечер.


Тагове:   wwe,   сина,   raw,   Русев,   Уайът,   зиглър,   райбек,   леснар,   амброуз,   ролинс,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950285
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031