Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2015 00:24 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 839 Коментари: 0 Гласове:
0



image

    Отново е Понеделник и отново е време за шоуто Raw. След неочакваните събития и климатичните условия, които попречиха на шоуто да се излъчи миналата седмица, този път няма засечка и всичко е готово за нов понеделничен екшън. Поради липсата на предаването преди седмица обаче, акцентите остават почти същите, както преди 7 дни. Ето кои са те:


Конспирация?

image

    Трите Хикса обвини в измама Роман Рейнс при спечелването му на мача Кралски грохот. Играта каза, че единствената причина, поради която е спечелил е помощта на Скалата и лично се зае с този въпрос. Директорът на компанията добави, че ще съобщи нещо, което ще обърне кеча с краката нагоре. Остава въпросът дали това е свързано с Рейнс.


Безпощаден шампион

image

   Брок Леснар защити успешно титлата си срещу Джон Сина и Сет Ролинс и вече гледа смело напред към следващия си съперник - Роман Рейнс. До сблъсъкът им има достатъчно дълго време и много неща могат да се обърнат. Леснар трябва да е готов за ответни реакции от Ролинс, който все още има един коз в ръцете си - куфара Пари в банката.


Един нов мач

image

   Джон Сина и Русев ще премерят сили на дебютния турнир Луда надпревара. Двамата започнаха свадата си след турнира Кралски грохот и бързо след това стана ясно, че битката помежду им няма да се размина. Двамата вече отправиха първи предупреждения един към друг, но дали думите няма да се превърнат в действия?


Лице в лице

image

    Стинг определено успя да изкара извън релси Трите Хикса, след като появата му преди седмица коства на него и Сет Ролинс победа срещу Джон Сина, което пък респективно върна на работа Долф Зиглър, Райбек и Ерик Роуан. Играта реагира мигновено и предизвика ветерана на среща очи в очи на ринга на турнира Луда надпревара. Тук е другата възможност шефът да обяви своята голяма новина, която да е свързана с един от най-големите кечисти на всички времена.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957142
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930