Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2014 22:30 - Зрителите на турнира Кеч мания
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 1145 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2014 22:36


 image
        Несъмнено една от най-важните съставки за магията на турнира Кеч мания са феновете, които присъстват и правят спектакъла още по-голям, показвайки желанието и интереса си към събитието. Платеното шоу се е състояло на икзлючително много места и зали, като се започне от Ню йорк и всеизвестната зала Медисън Скуеър Гардън, премине се през не по-малко известната зала Стейпълс Сентър в Ел Ей и се стига дори до съседна Канада, където в Торонто се състои два пъти. Всяко едно събитие предизвиква еуфория и желание у феновете да го гледат на живо. Кои обаче са най-посещаваните от тях? Ето и подреждането:

1. Силвърдaм (Понтиак, Мичигън) - 93 173 зрители

image

   Турнирът, изиграл се преди цели 27 години все още е непоклатим на върха по посещаемост до ден днешен. Близо сто хилияди души присъстват на събитието, за да наблюдават събитието. Турнирът ще остане завинаги в спомените на хората с невероятния мач между Хълк Хоуган и Андре гиганта за титлата на WWE. Този мач остава един от най-емблематичните и до днес, както и броя зрители, наблюдавали го на живо.

2. Мет Лайф Стейдиъм (Ийст Радърфот, Ню Орлиънс) - 80 676 зрители

image

  Миналогодишното издание на Кеч мания изпревари двадесет и седем от предходните и се нареди на второ място във вечната класация по зрители. Страхотният спектакъл е един от малкото, успял да побере над осемдесет хиляди души на стадиона. Всички те стават свидетели на страхотни мачове, като Джон Сина срещу Скалата за титлата на WWE, а също така и Си Ем Пънк срещу Гробаря. 

3. Форд Фийлд (Детройт, Мичигън) - 80 103 зрители

image

    Явно Кеч мания в щата Мичигън е знак за голяма посещаемост. На третото място отново се нарежда събитие, провело се в този щат, но в друг град. Става въпрос за столицата Детройт. Този турнир, заедно с двата пред него в подреждането, могат да се похвалят с факта, че само те са побирали над осемдесет хиляди души. Тази година се превръща в революционна, тъй като от този момент (2007 г.) Кеч мания започва да се състои само по огромни зали и стадиони, като тенденцията е това да продължава. Многобройните зрители със сигурност никога няма да забравят мачовете на Джон Сина срещу Шон Майкълс за титлата на WWE и този на Батиста срещу Гробаря в битка за световната титла в тежка категория.

4. Сън Лаф Стейдиъм (Маями, Флодида) - 78 363 зрители

image

   Няма как да не се мине без присъствие в топ местата и на Маями. Градът е домакин на събитието през 2012 г., като още с първото си присъствие в града, събитето става четвъртото най-посещавано в историята. Напълно логично е интересът към него да е голям, тъй като за пръв път в историята главният мач се знае далеч преди провеждането му. Една година по-рано Джон Сина и Скалата си стискат ръцете, уговаряйки се, че ще се изправят един срещу друг на Кеч мания 28 в битката на лицата на компанията от две различни поколения.

5. Ситрус Боул (Орландо, Флорида) - 74 635 зрители

image

   Флорида също се утвърждава, като едно от най-посещаваните места, когато се отнася за посещение на най-големия турнир в кеча. Събитието през 2008 г. е под номер 24 и продължава традицията, започнала преди една година турнирът да се провежда на възможно най-големи арени (стадиони). Шоуто е на лице и всичките близо седемдесет и пет хиляди зрители стават свидетели на страхотни мачове, като тройният мач за титлата на WWE между шампиона Ренди Ортън и претендентите Трите Хикса и Джон Сина, а също и мачът за световната титла в тежка категория между всеобщите любимци Острието и Гробаря.


 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 952652
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930