Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2014 02:56 - Анализ на мачовете, които ще се проведат на турнира Бойно поле 2014
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 1204 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.07.2014 02:59


image

     Само дни ни делят от поредното платено шоу на WWE. Бойно поле е един от най-новите турнири на компанията, като ще се проведе едва за втора година. През 2013 г. той бе през месец Октомври, като определено имаше с какво да бъде запомнен. В него Коуди роудс и Голдъст спечелиха срещу тогавашните отборни шампиони Сет Ролинс и Роман Рейнс и си върнаха работата в компанията, а мача за овакантената титла ма WWE между Ренди Ортън и Даниел Браян завърши без победител след нокаутиращите удари на Грамадата и по двамата опоненти. И тази година мачовете крият своя интерес в себе си, като едно е ясно - за пръв път този турнир ще излъчи нов шампион. Кои ще бъде той и кои ще са другите евентуални победители в мачовете - ето и прогнозите.
Мачът Фатална четворка за световната титла на WWE

image

   Сам по себе си мачът буди интерес от гледна точка на това, че ще участват четирима кечисти, които са в подем. Джон Сина спечели титлата на предходния турнир и изглежда малко вероятно да я загуби сега, след като и тримата му опоненти бяха част от мача Пари в банката за определянето на нов шампион и още тогава можеха да я спечелят. Все пак няма да е изненада който и да я спечели. Факт е обаче, че Роман Рейнс заформя вражда и с Кейн и с Ренду Ортън и е много по-вероятно те да се развият без да е заложена в нея и титла. В последно време Ортън и Кейн започнаха да се обръщат един срещу друг, което също е предпоставка враждата между тримата да продължи, а Джон Сина да си търси нов претендент за титлата.

Кралската битка за овакантената интерконтинентална титла

image

    Историята ще бъде написана, тъй като още преди изиграването на мачовете от турнира е ясно, че този сблъсък ще излъчи първият нов шампион на този турнир. 20 кечисти влизат в битката за титлата, като сред тях изпъкват имената на добре прогресиращите в последно време Сезаро, Алберто Дел Рио, Шеймъс и Бо Далас. Победа за Далас би му дала страхотен тласък на кариерата два месеца след дебюта му. Шеймъс изживява страхотен период след завръщането си през Януари, но фактът, че е шампион на щатите е огромна пречка (както бе споменато и при участието му в мача за овакантената световна титла на WWE). Дел Рио също започна да връща формата си и записа няколко победи, а спечелването на тази титла би подредила малко недобре вървящата му година до този момент. Сезаро е един от най-големите фаворити и е може би най-добре прогресиращият кечист тази години. Швейцарецът има и предимство, след като спечели подобен мач на Кеч мания 30 за трофея Андре Гиганта. Сре по-явните фаворити могат да се отбележат и Биг И, Долф Зиглър, Кофи Кингстън и завърналият се Миз. Биг И бе шампион до преди три месеца и с оглед възможността да се излъчи нов и разнообразен шампион едва ли биха се спрели на него, но определено и той започна да си връща формата, макар двете поредни загуби на предходните турнири от българинът Русев. Със сигурност е ясно, че това може би ще е най-интересния мач от гл.т. непредвидимостта в крайния победител.

Крис Джерико v Брей Уайът

image

     За кратко време двамата завързаха интересна вражда, в която и двамата изказаха достатъчно становища, които привлякоха интереса на феновете. Всички очакват първата победа на Джерико на платен турнир след завръщането си, но до този момент Брей Уайът е загубил само два индивидуални мача за една година престой в компанията и те бяха срещу Джон Сина. Враждата има вероятност да се разрастне и да продължи и на следващите турнири, но дори и да не продължи сякаш по-логична изглежда победа на Уайът в мача.

Ей Джей Лий v Пейдж

image

      Ей Джей повтори историята, спечелвайки титлата на дивите от Пейдж по начина по който я загуби преди три месеца от англичанката. Дългоочакван сблъсък между две от най-сериозните и харесвани диви, в който може да се случи всичко. След загубата на трофея си Пейдж започна да подхожда с голямо уважение към опонентката си, което за мнозина е затишие пред буря и любезността на двете една към друга скоро може да премина в огромен гняв и ярост, което всъщност и всички фенове искат да видят, когато двете са една срещу друга на ринга. И все пак победа за Ей Джей е очаквана, тъй като няма да е присъщо на най-дълго задържалата се шампионка на дивите в историята да изгуби титлата толкова скоро.

Братята Усо v Ерик Роуан и Люк Харпър

image

  Време е за глава номер безкрайност във войната между самоанците и последователите на Брей Уайът. Враждата започна още от самото начало на годината, като постепенно в нея се намесиха и отборните титли. Близнаците успяха вече успешно да ги защитят на изминалия турнир, но сега трябва да положат двойно усилия, защото мачът е от типа 2 от 3 туша. По логиката за победа на Брей уайът и тук би следвало да се счита, че Харпър и Роуан ще спечелят, тъй като нова загуба съвсем би утъпила устрема, който отбора на Семейство Уайът си изгради като непобедим отбор. Да се прави втори пореден мач между еднакви опоненти за титла и да завърши по еднакъв начин би означавало, че може да се очаква раздор в Семейството, което сякаш не стои на преден план на този етап. Така може би времето на братята Усо като шампиони е към своя край поне за сега.

Сет Ролинс v Дийн Амброуз

image

Мач, който сам по себе си не може да даде отговор кой би било по-логично да спечели. И двамата си отправиха еднакви заплахи и си посегнаха физически. За начало може да се тръгне от това, че свадата помежду им едва ли ще е краткотрайна, което означава и серия от мачове между тях. Друг важен фактор е, че Ролинс е носител на куфара с договор за световната титла, като за вбъдеще той може да бъде заложен в мач между двамата. Изхождайки от това можем да заклчим, че в отзи мач победата за Амброуз е по-вероятна, тъй като ако има втори мач и той е за куфара едва ли ще бъде сменен собственика му. Моментът е повече от идеален за победа на Лунатика над бившия си най-добър приятел.

Русев v Джак Суагър

image

Може би най-интересният за нас като българи мач. Русев продължава да впечатлява и да записва победа след победа (макар развявайки руски флаг и претендирайки, че се бие за Русия). Вражда като тази с Джак Суагър е полезна за всички. От една страна Суагър привлече внимание и спечели овации от феновете. Патриотизмът на американците и контрастиращият Русев го направиха още по-мразен и образът му все повече се издига в очите на зрителите. За краен победител обаче няма как да се сметне друг освен нашенецът. Хайде де, как ще направиш някой още по-забележим и мразен (каквато е целта) освен ако той не победи точно човекът, представляващ цял един народ. Това може да е повратен момент за Русев, като от тук нататък нашенецът може да тръгне още по-нагоре, стига да няма други идеи за него и образа му. Но да не мислим толкова напред. За предстоящия мач - победа за Русев.

Програмата на турнира можете да видите и тук:
http://webwwe.blog.bg/novini/2014/07/03/programa-na-platenoto-shou-boino-pole-2014.1278139
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 954268
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930