Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2014 20:15 - Най-големият купон на лятото - резултати от платеното шоу Летен трус
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 19.08.2014 00:43


 image


    В уникален спектакъл се превърна тазгодишното издание на турнира Летен трус. Освен очакваните с огромен интерес мачове, вечерта започна още по-силно, когато на рампата се появи не кой да е, а Хълк Хоуган. Той каза, че очаква с нетърпение турнира, защото на него всеки може да овековечи името си завинаги в кеча. След това Хоуган пожела успех на всички и се оттегли, за да може шоуто да започне.
image
     Откриващият мач бе емжду Миз и Долф Зиглър за интерконтиненталната титла. Претендентът бе по-настървен в началото и успя да повали опонента и да опита на няколко пъти туш, но Миз се измъкна като избяга от ринга. След това битката продължи, но в същия дух. Зиглър продължаваше да демонстира доминация, а битката процължи за момент извън ринга. Обрат се получи, когато шампионът заби опонента си в обтегачите и го повали. Той нанесе няколко удара в главата на съперника и му приложи Приспивателен захват. При опит за скок от второто въже обаче, Долф успя да контрира и да изравни битката, а след това да повали със Саблен удар и Вратотрошач Миз. Той опита и Феймъсър, но опонентът му реагира и го изхвърли над въжетата. Зиглър обаче се задържа и се върна на ринга, където нанесе два поредни ритника в ченето на опонента си. Последва туш, но Миз се повдигна в последния миг преди съдията да отброи 3. Последва ново бягство на шампиона от ринга, а след връщането му между въжетата той заключи хватката си за предаване Фигурата 4 на опонента си. Зиглър стигна до въжетата, а след това светкавично нанесе Феймъсър. Миз обаче падна на коляно, а лсед това се изправи и в гръб на опонента си нанесе финишъра си Финален размазващ череп. Последва туш, но за учудване на всички Долф се повдигна. Шампионът бе в шок и реши да нанесе нов ритник в главата ан опонента си. Зиглър обаче го избегна, а след това нанесе Зиг Заг, с който спечели мача и за втори път се окичи с интерконтиненталната титла.
image
    Вторият мач бе за титлата на дивите между шампионката Ей Джей Лий и претендентката Пейдж. Враждата между двете вече бе много голяма, но въпреки това Пейдж предложи ръкостискане. В отговор получи опит за хватка на ръката и отскубнат кичур. Англичанката избяга от ринга, но шампионката я последва и заби главата й в коментаторската маса и ръба на ринга. След това обаче Пейдж взе превес, като повали съперничката си и й нанесе ритници между въжетата. тя продължи офанзивата, като заби главата на опонентката си в предпазната стена. Последва солиден натиски, придруен от нови удари и Приспивателен захват. Англичанката ставаше все по бясна и нанесе нови удари с коляно между въжетата. При опит за скок от въжетата обаче Ей Джей я спря и избута от ринга, а след това се хвърли от въжетата върху нея. Двете се върнаха на ринга, където шампионката нанесе своя финишър Блестящият магьосник, но Пейдж се повдигна. Претендентката отвърна с ритник в главата, но когато вдигна опонентата си се озова в захвата й Черната вдовица. Подобно на първият мач между двете през Април, англичанката успя да контрира със своята хватка Рампейдж. Последва туш и победа за Пейдж, която на връх 22-ия си рожден ден спечели за втори път титлата на дивите.
image
       Дойде време и за битката на нациите. Един срещу друг се изправиха Русев и Джак Суагър, които представляваха съответно Русия и САЩ. Нашенецът моментално нападна Суагър, който пък му заключи Патриотичния захват. Съдията ги разтърва, за да може мачът да започне нормално. "Истинският американец" веднага нападна опонента си, като наблегна на контузения крак на българина. Натискът на Суагър накара Русев да побегне от ринга, но опонентът му го последва и повали извън ринга. Постепенно нашенецът отвърна с удари в ъгъла, а след това и със захват през корема. Натискът на Русев стана значителен, но Суагър се възползва от шанс за контра с Бели ту бели и не го пропусна. Мачът се изравни, като постепенно Суагър взе инициативата и нанесе Бомбата на Суагър по опонента си. Следващата му атака бе контрирана с удар с лакът, след който Русев опит Отскачащ ритник, но бе контриран с Патриотичния ключ. Все пак той се освободи бързо, а двамата продължиха битката. Българинът нанесе ритници в корема и главата на опонента, след които заключи своята хватка Аколадата. Суагър обаче показа дух и обърна хватката за предаване в своята - Патриотичния ключ. Русев обаче се измъкна, след което нанесе Въртящ се ритник с пета. След него последва цамбурване и ново заключване на Аколадата. Суагър се бореше, но изгуби съзнание, което накара съдията да спре мача и да даде победата на нашенеца. Така Русев извоюва победа за Русия в мача за битката на знамената.
image
       Четвъртият мач бе един от най-очакваните за вечерта. Един срещу друг на ринга се изправиха Сет Ролинс и Дийн Амброуз в дърварски мач. След като битката им на миналия турнир не се състоя този път нямаше измъкване и за двамата. Те започнаха бясно мача си без да губят нито секунда. Амброуз моментално повали опонента си, като дори нарочно го изхвърли от ринга, за да отнесе малко бой и от кечистите-дървари. Не след дълго ситуацията се обърна, и Ролинс взе превес. Последваха няколко удара, след които Амброуз опита скок от въжетата, но бе спрян и повален. Все пак битката се изравни до момента, в който Амброуз бе на ръба на ринга готов да падне при дърварите. Той обаче се задържа за въжетата, а след това нанесе Суплекс на Ролинс върху кечистите до ринга. Двамата продължиха битката си отвън, като дърварите ги разтърваха и се опитаха да ги върнат на ринга. Ролинс нападна опонента си, но бе прехвърлен през предпазната стена. Дърварите върнаха Амброуз на ринга, а той се хвърли през въжетата между тях и погна опонента си. Битката продълби сред феновете. Тогава се появи оперативният директор Кейн, който нареди на дърварите да догонят и върнат на ринга опонентите. В същото време бившите съотборници водехя люта битка между публиката. Дърварите успяха да обградят ролинс в близост до рампата и го вдигнаха във въздуха, за да го върнат на ринга, където го чакаше вече Амброуз. Лунатикът обаче се качи на въжетата и се хвърли върху Ролинс и всички дървари. така на пода лежаха повече от 15 тела, а битката най-накрая се върна между въжетата. Там Амброуз опита своя финишър, но отнесе ритник от опонента си. Въпреки това той се засили от въжетата и нанесе Саблен удар, следк ойто последва неуспешен туш. Лунатикът вдигна публиката на крака, когато нанесе финишъра на Ролинс Затъмнението. Последва туш, но изненадващо Кейн се качи на рингаи прекъсна туша. Голдъст се качи на ринга и поиска сметка за действията му и отнесе удар. Тогава всички дървари се качиха на ринга и започнаха битка. Постепенно всички се оттеглиха, освен Ерик Роуан и Люк Харпър. За тях се погрижи Амброуз, но съдията се разсея с тях и Ролинс удари с куфара си съперника. Последва туш и победа за Сет.
image
       Следващият мач бе между Брей Уайът и Крис Джерико. След като на предишния турнир Бойно поле канадецът спечели, Уайът смяташе, че е време за реванш.  Джерико бе притиснат в началото, но успя да отговори, след което запрати опонента си извън ринга, където му нанесе още няколко удара. Канадецът нанесе и скок от въжетата, след който последва и неуспешен туш. Като цяло рок певецът държеше инициативата, до момента, в който се качи на въжетата,но бе избутан от тях. Битката отново се пренесе в близост до феновете, къдеот уайът нанесе сериозна серия удар в предпазната стена и металните стълби. Това обърна нещата и Патриархът на семейството пое инициативата. Джерико отнесе удар в рамото в металняи стълб между обтегачие, а след това и захват на врата. Макар и трудно канадецът се измъкна от него и нанесе Ендзурги, след което отново опита туш, но отново без успех. Уайът успя да контрира последвал скок на съперника, след който нанесе цамбурване по гръб и също опита туш, отново без успех. Джерико нанесе Падащ лист, но след него отнесе мощно поваляне и устремът му бе спрян. Атаките на Уайът бяха контрирани със Стените на Йерихон, от които Брей се измъкна, достигайки въжетата. Той отново установи временен натиск и опита скок то второто въже. Тогава Джерико го спря с ножично превъртане, след което нанесе мощна серия удари по съперника. Въпреки това Уайът устояваше и се изправяше на крака. Така се стигна до моемнта, в който канадецът нанесе своя финишър Дешифратора, но Уайът се повдигна, след което избяга от ринга. Джерико го последва, но отнесе удар в коремната област. Последва Сестра Абигейл върху предпазната стена, което неутрализира Джерико. Битката се върна на ринга, където Патриархът на семейството нанесе отново своя финишър, след което тушира опонента си и записа победа.
image
       В един от най-дългоочакваните мачове за вечерта една срещу друга се изправиха Стефани МакМеън и Бри Белла. Битката започна на високо ниво, като Стефани моментално притисна опонентката си. Бри обаче започна да отвръща на ударите с опити за захват, които не дадоха резултат. Така Стефани отново притисна съперничката си в ъгъла, а след това започна да я поваля по пода с удари. Бри обаче успя да се съвземе и опита да заключи захвата на съпруга си Даниел Браян Захват Да. МакМеън обаче избяга от ринга, а Бри опита скок през въжетата, но Стефани я спря с удар в лицето. Започна отброяване, но тя успя да се върне на ринга само за да отнесе Ди Ди Ти. Последва туш, но без успех. Стефани отново нанесе захват на съперничката си, а след това и удар в брадата. Хватките на най-влатната жена в кеча не стихваха, като тя държеше съперничката си повалена. Въпреки това, със серия ритници в главата, Бри се изправи и нанесе серия удари по съперничката си. Последва и натиск в ъгъла, а след това и забиване по лице. За десерт бри нанесе и Падащ лист от въжетата, но последвалият туш не донесе резултат. Тогава Трите Хикса се появи до ринга, като се опита да разконцентрира Бри. Съпругата на Играта опита да нанесе Педигрий, но Белла контрира със Захват Да. Тогава Трите Хикса издърпа съдията от ринга, а сестрата на Бри - Ники поиска обяснение от шефа си. Докато той се разправяше с нея, Бри нанесе Падащ лист на Играта през въжетата. Близначките се качиха на ринга и обградиха Стефани, която вече осъзнаваше какво ще й се случи. В този момент, ай-сензационно, Ники избута Стефани и удари с лакът в лицето сестра си. Тя подаде ръка на Стефани, която нанесе на съперничката си Педигрий и спечели мача. Така въпросът който се породи след мача бе защо Ники го стори - подкуп от шефовете или лична причина. 
image
     Мач номер седем бе между Ренди Ортън и Роман Рейнс. Двамата заформиха вражда още докато няха в своите отбори, съответно Еволюция и Щит. Напрежението бе огромно още от началните моменти, тъй като двамата започнаха бясно мача. Битката се движеше равностойно, като постепенно Рейнс взе превес в мача. Той нанесе серия уари по опонента си в ъгъла на ринга, след което го изхвърли от него. Тогава обаче Орън обръна нещата, като запрати в металните стълби съперника си. Последва захват на врата, от който самоанецът се измъкна, но отново бе повален. Натискът му продължи известно време, преди постепенно Рейнс да започне да се връща в битката. Въпреки това той отнесе Суперплекс, но тушът след това бе неуспешен. Последва нов захват, който Рейнс контрира с негов такъв. Ортън отново обърна нещата в негова полза, но опонентът му контрира със Самоанско тръшване. Битката се изравни отново, но за кратко. Роман рейнс тръгна в атака, като нанесе Саблен удар, удари в ъгъла и Падащ лист от външната страна на ринга. След това Върховният хищник бе забит в предпазната стена, но веднага отговори подобаващо на опонента си. Последва и тръшване по гръб на коментаторската маса и забиване в металните стълби. Рейнс успя да вземе глътка отдих, когато провеси опонента си на третото въже. Той опита Суперплекс, но Ортън го спря. Въпреки това саманецът отново се качи на второто въже и нанесе Самоанско тръшване. Последва нов неуспешен туш, а след него Рейнс нанесе Юмрука на Супермен и се приготви за Копие, което обаче бе контрирано със Загребващо тръшване. Ортън отново взе превес и аннесе Ди Ди Ти от второто въже. Той се приготви за Ар Кей Оу, но самоанецът се измъкна и се засили за нов удар от въздуха. Ренди обаче го улови във въздуха и му нанесе своя финишър. При последвалия туш обаче Рейнс се повдигна за учудване на всички. Тогава Ортън се приготви за нанасяне на своя ритник в главата на опонента. Самоанецът успя да го избегне, след което нанесе Копие и спечели една от най-големите победи в своята кариера.
image
        Така се стигна и до главния мач. В битка за световната титла на WWE един срещу друг се изправяха претендентът Брок Леснар и шампионът Джон Сина. Звярът започна по невероятен начин мача. Той притисна в ъгъла опонента си, след което го качи на рамене и му нанесе финиъра си Еф 5. Сина успя да се повдигне на 2, но това бе показател какво очаква шампиона. Ситуацията продължи да бъде същата. Леснар нанесе Германски суплекс на опонента си, а след това и един нормален. Последваха удари в ъгъла, на които Сина не можа да отвърне. След още един Супелкс, шампионът притисна Леснар в ъгъла, но бързо бе повален отново. Леснар нанесе захват на врата, след който Лидерът на синацията отново опита да отговори с удари в корема, но не успя. Звярът нанесе цели шест поредни Германски суплекса. Едва на седмия Сина успя да отвърне и да тръгне в атака, като нанесе няколко удара по опонета си. Леснар обаче успя да контрира и отново качи на раменете си шампиона. Този път обаче Сина контрира и нанесе Ей Ей, но при туша претендентът се повдигна. Още по-интересно бе, че след това Леснар се изправи по-бързо, докато опонентът му едвам стоеше дори седнал. Последва нова мощна серия удари в главата и ребрата на шампиона, а след това нова серия Германски суплекси. Съдията поиска от Брок да успокои топката, а от това разсейване се възползва Сина, който заключи Ес Ти Еф. леснар обаче отново контрира феноменално, като дори не трябваше да се опитва да стигне до въжетата. Той просто преобърна опонента си и му нанесе нова серия удари в главата. След това претендентът нанесе отново Еф 5 на шампиона и този път нямаше прошка. Феноменалната година на Брок леснар продължи, като след победата над Гробаря на Кеч мания 30, Звярът завоюва и световната титла на WWE по безапелационен начин. Така всички тръпнат в интерес накъде ще тръгне компанията сега с човек като Леснар. Фактът обаче си остава един - трудно ще се намери човек, който да свали от трона бившия борец от ММА.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 954279
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930