Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2015 22:33 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 964 Коментари: 0 Гласове:
0



image

   Време е за нов екшън на ринга на шоуто Raw. Още неоттърсени от предходния турнир Отплата и вече кечистите насочват вниманието си към Стаята на елиминациите, който е тази Неделя. Това със сигурност ще направи атмосферата още по-динамична, тъй като не остава много време за звездите да отправят финални закани и предупреждения към опонентите си и да нарпавят опит да се доберат до участие в идното платено шоу. Ето и акцентите за тази вечер.


Цената да получиш желаното

image

   Дийн Амброуз успя да издебне своя момент и да надвие сам ръководителите и всичките им подчинени, като с това получи мач за световната титла на WWE срещу Сет Ролинс. Много бързо след това обаче, шампионът обърна нешата в своя полза и бе последният смеещ се в края на вечерта. Амброуз обаче видя, че Роман Рейнс е плътно на негова страна и това бе доказано в Smackdown. Ще бъде ли достатъчно това везните за мача да бъдат изравнени или отново Трете Хикса и подчинените му ще постигнат своето?


Два уникални по рода си мача

image

    До сега в мача Стаята на елиминациите се решаваха едиснтвено въпроси, свързани със световните титли в WWE - сблъсъци за трофеите или определяне на претендентите за тях. Тази година обаче всичко ще е по-различно. В двата планирани мача ще се твори история, като в тях ще се решат съдбата на интерконтиненталната и отборните титли. Така не само ще видим два първи по рода си мачове, но в единия от тях ще участват цели 12 състезатели. Какво ще ни представят кечистите-участници в тях преди да бъдат затворени в стоманените стаи - очакваме да разберем.


Устремен новак

image

     Кевин Оуенс даде на всички да стане ясно, че дори и да не е бил част от WWE до сега, то той не трябва да бъде подценяван. Шампионът на NXT го показа, като бързо повали на пода Джон Сина и омаловажи титлата му на щатите. Логично се стигна и до мач между тях, който ще е тази Неделя, но въпросът остава дали няма да видим преломен момент, в който нова звезда да се роди и да зарови всичко досега, свързано с Джон Сина като лидер и лице на компанията и модел за кечист, устояващ на всичко?


Всяка срещу всяка в заплетена ситуация

image

     Ники Белла се озова в деликатен момент за предстоящата си защита на титлата си на дивите. След като близначката надви Найоми се очакваше успокоение на духовете, но вместо това Пейдж се завърна с гръм и трясък и поиска справедлив мач за трофея, който й се полагаше преди именно Найоми да я контузи преди месец. Трите тотално се обърнаха една срещу друга, а липсата на Бри Белла тотално изравни везните. Найоми обаче държи един таен коз - Тамина, която стои плътно на нейна страна и е готова да се намеси, освен ако и самата тя не предяви претенции за женското злато.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950306
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031