Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2014 16:50 - Резултати от шоуто WWE Main Event (27.05.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1340 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.05.2014 20:13


image

   Вечерта започна със сблъсък между Коуди Роудс и Къртис Аксел. След като миналата седмица техните партньори - Голдъст и Райбек изиграха мач помежду си, спечелен от втория, сега бе синовете на две от легендите на кеча да се изправят един срещу друг. Двамата започнаха устремено мача, като започнаха да разменят инициативата в него. Контрол не можеше да се установи само от един и двата бивши интерконтинентални шампиона продължаваха с опитите си да вземат нещата в свои ръце. Техните партньори бяха извън ринга, давайки подкрепа. Постепенно Коуди Роудс започна да взима инициативата в мача, но тогава Райбек се качи на ръба на ринга, разсейвайки сина на Дъсти Роудс. Голдъст се намеси, като започна битка с големеца, като така му попречи да разсее още повече брат му. Коуди Роудс пък нанесе на Райбек Бедствения ритник, но това позволи на Къртис Аксел да се възползва от ситуацията и да атакува коляното на опонента си. Последва туш с преобръщане, който донесе победата на Аксел и втора за него и съотборника му над двамата братя в индивидуални мачове за втора поредна седмица в това шоу.

image
       Вторият мач бе между Ар-Трут и Деймиън Сендау. Те също се изправиха един срещу друг за втора поредна седмица, като предходната Сендау надви опонента си, когато бе облечен като Шерлок Холмс. И този път дегизировките на Интелектуалеца продължиха и той бе облечен като рапър, нааречен Ди-Сийзъл. Сендау се опита да провокира опонента си в началото и Ар-Трут му нанесе удар, а след това го притисна в ъгъла, където стъпил на второто въже му нанесе още няколко такива. Постепенно Сендау взе инициативата, като повали опонента си и му нанесе множество ритници. Той изправи рапара след това и му приложи Руско поваляне. Офанзивата на Интелектуалеца не спря до тук и той нанесе удар с лакът по съперника си. Последва туш, но неуспешен. Тогава Сендау се приготви за своя финишър, но Трут се измъкна. Опонента му понечи да го повали със саблен удар, но той го избегна с атлетичен шпагат. След това Ар-Трут нанесе своя финишър Малкия Джими, който му донесе победата в мача.

image
      Третият мач за вечерта бе между Наталия и Бри Белла. Канадката търсеше реванш, след като два пъти загуби от сестрата на опонентката си - Ники. След като Стефани Макмеън постави ултиматум на Даниел Браян, че ако не предаде свеотвната титла на WWE, тя ще уволни Бри, то това можеше да се окаже нейният последен мач в компанията. Наталия обаче бе пределно мотивирана и не изпусна инициативата нито за миг. Бри се опитваше да даде отпор но това не й помогна. След една неособено дълга битка, Наталия успя да заключи Захапката на акулата, която й донесе победата, а Бри може да завърши кариерата в WWE именно с тази загуба.

image
         Главният мач за вечерта бе между Ерук Роуан и Люк харпър и техните противници братята Усо. Добре познатите си опоненти започнаха здрава битка, като разчитаха на чести смени, с които да останат свежи и да установят контрон над един от опонентите си, изолирайки го в своя ъгъл. Постепенно харпър и Роуан взеха контрола, като успяха да се справят и с двамата си съперника. Не след дълго обаче Джими Усо успя да вземе инициативата, поваляйки Джими Усо в ъгъла. Той направи опит за преса с гръб в ъгъла, но Хапрър се измъкна, като посегна за саблен удар, Самоанецът се наведек ато го избегна и заби ритник в лицето му. Последва туш, но Ерик Роуан го прекъсна. Тогава и Джей Усо се намеси, като заедно с Роуан започнаха битка извън ринга. В същото време джими Усо се приготви за Самоанско цамбурване, но Ерик Роуан хвърли Джей Усо във въжетата, като по този начи Джими загуби баланс. Това опропасти скока му и Харпър го повали с въртящ се саблен удар. Това донесе победата не него и на Роуан, а след мача двамата продължиха атаката си над шампионите.Джей Усо бе забит в предпазната стена от Роуан, а Харпър извхърли брат му от ринга, където Брей Уайът му нанесе Сестра Абигейл. След това Харпър отброи до 10 като това бе послание към Сина, който ще се изправи срещу Уайът в мач от типа Последния останал на крака, където победата се постига именно когато един от опонентите не може да се изправи на крака при отброяване до 10.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 950289
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031