Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2014 20:23 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1047 Коментари: 0 Гласове:
0



image
    След вълнуващото платено шоу Бойно поле е време да проследим как ще се развият враждите и как ще повлияят резултатите на обстоятелствата в момента. След мачовете снощи останаха много ощетени, но и не малко поощрение. Време е за празненства, време е за мъст, време е и за нови закани. Ето и акцентите.


"Шампионът е все още тук"

image

     Джон Сина изигра нелек мач срещу трима опоненти в битка за защита на трофея си. Мачът бе успешен за него и сега той смело поглежда напред към следващия си съперник. Вечерта може да се окаже много важна за Сина, тъй като преди една година той избра своя опонент за Летен трус и загуби титлата си. Ще има ли отново подобен избор и дали съдбата ще се повтори или ръководителите на компанията имат нови тежки изпитания за Лидера на синацията- очакваме с интерес да разберем.


Спасителят се завърна

image

     Крис Джерико записа впечатляваща и за мнозина дори изненадваща победа над Брей уайът. Така канадецът запуши устата му, като доказа, че всичките думи, изречени от него не са верни и рок певецът все още е достоен опонент на ринга. Едва ли обаче всичко ще приключи така, знаейки последствията след като Уайът загуби мач. Време е за ответен удар.


От киното към титлата

image

   Миз се завърна преди броени седмица, както Джерико и снощи впечатли също толкова, колкото и той. Със спечелването на интерконтиненталната титла Кинозвездата направи сериозен скок пред много други кечисти, но от тук нататък не го очаква нищо лесно, тъй като носейки титлата, Миз носи и мишена прикачена на нея.


Нови претенденти или...?

image

   Братята Усо направиха пореден феноменален мач срещу Ерик Роуан и Люк Харпър. На всичкото отгоре те отново излезнаха победители, като този път дори тушираха два пъти опонентите си, за да постигнат победа. Факт е, че членовете на Семейство Уайът са достоен противник за отборните шампиони, но все пак всички очакват нови претенденти, ние също. И все пак ако са замесени Семейство уайът в нещо, нищо не се знае.


Отлагане на неизбежното

image

     Дългоочаквания сблъсък между Сет Ролинс и Дийн Амброуз така и не се състоя за разочарование на феновете. Все пак те видяха битка между двамата, която сама по себе си пказваше, че нищо не е приключило, а дори всичко е още в началото си. Ще успее ли Ролинс да избяга от гневния си бивш съотборник или Лунатика ще успее да осъществи своето отмъщение - предстои да разберем.

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957055
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930