Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 19:59 - Шампионски претенции на претендентите - резултати от шоуто Smackdown (22.08.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 722 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 23.08.2014 18:05


 image


     Шоуто започна с поява на Ренди Ортън. Той отправи послание към Роман Рейнс, като заяви, че една победа не означава спечелена война. Ортън също каза, че отмъщението към самоанеца е на път да се случи, а след това изрази увереност, че ще победи Роб Ван Дам тази вечер, припомняйки на всички предишните му успехи над него.
  image
       Първият мач за вечерта бе между Сет Ролинс и Джак Суагър. Ролинс веднага бе повален на пода на няколко пъти, а след това за малко да отнесе и Патриотичния ключ, но избяга от ринга. След завръщането му на него ситуацията не се промени и Суагър го притисна в ъгъла, където атакува коремната област. Опонентът му отвърна с удари по контузените ребра на "Истинския американец", а след това го повали и продължи с ударите. Последва захват на врата, от който Суагър се измъкна, но отново бе притиснат в ъгъла, където офанзивата на Ролинс продължи. Носителят на кудара от мача Пари в банката опита скок от второто въже, но бе кконтриран с Бели ту бели. Въпреки това Суагър сгреши при последвалата атака и бе изхвърлен с ритник от ринга. След поредна хватка по контузените ребра, Суагър се надигна, като повали съперника си и му наенсе Бомбата на Суагър. Последва неуспешен туш, а след него Ролинс бе прехвърлен от външната част на ринга до въжетата. Там той нанесе ритник в главата на опонента си и опита скок от въжетата. Суагър контрира с Патриотичния ключ, но бе запратен в обтегачите и той бе прекъснат. Последва атака на Ролинс, следк оято той бе вдигнат въввъздуха и двамата опоненти паднаха от ринга. Ролинс се върна пръв между въжетата и опита Падащ лист, но крака му бе хванат и отново отнесе Патриотичния ключ, а след това бе забит в пода. Суагър опита атака, но бе запратен в металняи стълб, а след това и прехвърлен през предпазната стена при феновете. Започна отброяване, но "Истинският американец" се пъхна под въжетата на 9. Веднага обаче бе посрещнат със Затъмнението от Ролинс и отново изпадна от ринга. Този път съдията отброи до 10 и Сет спечели мача. След края на мача на ринга се появи Бо Далас, който отново отправи критики и провокации към Суагър за това как е прадал всички американци, губейки мача си на Летен трус от Русев.
  image
      Вторият мач бе с участието именно на Русев. Нашенецът се изправи срещу Син Кара. Мексиканецът моментално бе притиснат в ъгъла, където отнесе няколко удара, но след това опита с ритници да повали опонента си. те не сработиха, а също и последвалия Падащ лист. Въпреки това маскираният кечист нанесе нов такъв от Въжетата и този път българинът бе повален. При последвалата атака в ъгъла, Русев повали опонента си, след това му нанесе Отскачащ ритник, а за финал и хватката си Аколадата, която му донесе победата. След края на мача на ринга се появи Марк Хенри. Това накара Русев и Лана да отстъпят, като те не се върнаха на ринга, макар Хенри учтиво да ги помоли да го нарпавят.
  image
     Последва споменатия вече мач между Ренди Ортън и Роб Ван Дам. Преди началото на мача Ван Дам бе нападнат зад кулисите, което го накара да започне мача на високи обороти. Гневът му изигра лоша шега и той бе повален в ъгъла. Там Ортън нанесе няколко удара, преди опонента му да оттвърне с няколко ритника. Върховният хищник бе изхвърлен от ринга, а опонента му скочи върху него над въжетата. След това Ортън бе закрепен по корем на предпазната стена, а РВД опита скок от ръба на ринга, но не уцели и контузи крака си. Ренди се възползва от това и запрати отново опонента си в предпазната стена, а след това в коментаторската маса и металните стълби. Съдията отброи до 10 и на двамата и прекъсна мача. Ортън обаче не прекъсна атаката си, като отново повали по гръб на коментаторската маса Ван Дам, а след това качи краката му на препазната стена и му нанесе Ди Ди Ти на пода. За Финал той качи стол на ринга, върху който нанесе Ар Кей Оу на Ван Дам.
  image
     Дойде време и за екшън между диви. В мач реванш от Понеделник новата шапионка на дивите Пейдж се изправи срещу Наталия. Англичанката веднага повали опонентката си в ъгъла и й нанесе серия удари, но Наталия бързо се съвзе и отговори по същия начин. Пейдж опита да избяга, но бе върната на ринга. При следващото напускане на ринга от Пейдж, Наталия бе повалена с ритник, а след това рамото и отнесе удари в металния стълб. Започна отброяване, но канадката се върна на ринга. Пейдж установи тотален контрол, като нанесе множество ритници и хватки. Тогава до ринга отново се появи Ей Джей Лий, която взе титлата на дивите и разсея Пейдж. Тя опита нов туш, но не успя, а след това отново се разсея и за малко не бе туширана. Ей Джей отиде с титлата до рампата, а англичанката я догони и си я взе. Връщайки се на ринга Наталия заключи Захапката на акулата и спечели мача. Така за втори път в раките на седмица Ей Джей коства мача на Пейдж срещу Наталия, като показа на шампионката, че и тя може да играе нейните игри.
  image
       Петият мач бе между отборите на Голдъст и Стардъст и опонентите им Ерик Роуан и Люк Харпър. Именно Харпър започна срещу Стардъст, като втория успя да установи частично натиск, но не за дълго. И Роуан се появи в игра, като повали опонента си, но след това се появи Голдъст, който успя да вземе нещата в свои ръце. Той успя да притисне за известно време съперника си в ъгъла, но постоянно нещата започнаха да се обръщат и златистия бе повален извън ринга. Започнаха чести смени в отбора на членовете на Семейство Уайът, като Голдъст бе омаломощен до краен предел. Той отнесе множество удари в ъгъла и центъра на ринга, а след това отнесе и захват на врата от Харпър. И когато се виждаше, че Голдъст има сили да се измъкне бе повален с ритник в главата и мощна бомба. Тогава Стардъст не издържа и нападна Харпър. Роуан се опита да се намеси, но бе изхвърлен от ринга, след което го последва. В гръб Голдъст преобърна и тушира Харпър, което го вбеси и след края на мача заедно с Роуан продължиха атаката си над братята. Стардъст бе запратен в предпазната стена и ударен със стол, а брат му бе отнесе преса в ъгъла на ринга, Саблен удар и цамбурване от опонентите си.
  image
       Така се стигна до главния мач на вечерта. В него за втора поредна седмица един срещу друг се изправяха Роман Рейнс и Миз. Ренди Ортън се появи на рампата, за да следи отблизо действията, а Миз моментално бе притиснат в ъгъла. Там той се измъкна, като избяга от ринга, но бе последван и отнесе Саблен удар. Ортън разсея Рейнс и Миз успя да нанесе няколко удара на опонента си, но след това бе повален със Самоанско тръшване. Ренди се опита да се качи на ринга, но се спря, а Миз отново повали в гръб опонента си. Следтова той успя да установи временен натиск и опита своя финишър, но отнесе удар с лакът. Последва Копие от Рейнс и нова победа за него. След края на мача самоанецът призова на ринга Ортън и той не се поколеба да се качи и да нападне опонента си. Рейнс бе изхвърлен над въжетата и запратен в предпазната стена, но след това отвърна със серия удари по опонента си. Двамата продължаваха да се налгат, след което Ортън взе стол и нанесе серия удари по Рейнс. Той качи стола на ринга и опита Ар Кей Оу, подобно на това, което направи на Роб Ван Дам по-рано. рейн обаче се изправи и нанесе няколко удара със стола по него, а след това го повали с Юмрука на Супермен. Ортън отстъпи, а Рейнс показа, че е готов за ново предизвикателство от Върховния хищник.

image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 956961
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930