Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 15:57 - Празнична веселба в Tribute to the troops 2013
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 879 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

     За единадесета поредна година WWE излъчиха шоуто Tribute to the troops, с което отдават почит и благодарност към американската армия. Тази година домакин на събитието бе столицата Вашингтон.      Първият мач за вечерта бе между Даниел Браян и Брей Уайът. Мачът започна с натиск на Уайът. Бързо след това Браян започна с дежурните си шутове в гърдите и главата на опонента си. Последва скок от въжетата и забиващ удар с глава в тялото на Уайът, но при последвалия опит за туш Люк харпър Ерик Роуан се намесиха, което доведе допрекратяване на мача. Моментално на помощ на Браян се притече другаря на му Си Ем Пънк. Тогава Вики Гереро се намеси и нареди мачът да се рестартира като отборен мач между Браян и Пънк и Харпър и Роуан.      Рестартираният мач започна с бързи атаки на Пънк и Браян, но с намеса на вече само наблюдаващия Уайът срещу Даниел Браян, Харпър и Роуан получиха предимство. Опитите на кечиста за тази година да се върне в мача бяха осуетявани всеки път. При опит на Роуан за цамбурване върху съперника, Даниел Браян се помести, което му позволи да даде смяна на свеия Си Ем Пънк, който моментално започна да нанася удар след удар на дългобрадия член на Семейство Уайът. Когато дойде момента за Джи ти Ес, Брей Уайът отново се намеси, но този път съдията видя това и отново прекрати мача. В този момент публиката избухна от радост, след като чу мелодията на Джон Сина, който се притече на помощ на Пънк и Браян. Тогава отново Вики Гереро взе нещата в свои ръце, като върна Брей Уайът на ринга, защото нареди новорестартиране на мача, този път трима срещу трима - всичките трима членове на Семейство Уайът срещу Пънк, Браян и Сина.

image
    Новоназначения мач започнаха Люк Харпър и Си Ем Пънк, като най-дългозадържалият се като шампион на WWE за последните 25 години бе повалян постоянно на земята от противниците му. Бързи смени позволиха и на Харпър, и на Роуан и на уайът да омаломощят до последно Пънк. той все пак успя да се измъкне от тежката ситуация, след скок от въжетата върху Уайът, което му позволи да предаде щафетата на Сина, който само това и чакаше за да започне да раздава правосъдие. Последва дежурният удар с кокалчета, а след него опит за Ей Ей, но неуспешен. Веднага след това сина приложи захвата Ес Ти Еф, но Роуан се намеси и го прекрати. Това доведе до хаос на ринга, след като Роуан и Уайът се появиха на ринга, но бързо бяха изхвърлени от Браян и Пънк. След това Си Ем пънк успешно нанесе Джи Ти Ес на Харпър, а след това последва Летящо коляно от Браян, а за десерт Джон Сина нанесе Ей Ей и спечели мача за отбора си.      След мача послания към армията отправиха много звезди, като една от тях бе Брус Уилис. Бе взето интервю от един от присъстващите в публиката - майор Стефан Ланца, а Сантино Марела представи групата Доухтри, която изпя някои от песните си. 

image
  След това прекъсване действието се прехвърли на ринга, където един срещу друг се изправиха Фанданго и Ар-Трут. Двамата танцьори започнаха мача с танцови движения и провокации един към друг. След това трут се опита бързо да наложи натист, но сгреши и Фанданго пое инициативата. Все пак Ар-Трут бързо се върна в мача с няколко саблени удара и суплекси. При опит да нанесе ножичен удар на танцьора, Фанданго се измъкна от ринга, нанесе ритник в главата на Трут и последва скок от въжетата, той обаче бе неуспешен, като Трут нанесе финишъра си Детектор на лъжата и спечели мача.      Последва нова пауза от мачове, в която Джеф Дънам се появи пред публиката, като направи малко куклено шоу за феновете. Това повдигна настроението на всички, като се забавляваха и смееха от сърце. В края на кукленото шоу при Дънам се появи Грамадата. След няколко шеги с куклата, Най-големия атлет на света се насочи към ринга за главния мач на вечерта, в който той се изправи срещу Деймиън Сендау.

image

   Той се опита да започне мача с ключ през кръста на Грамадата, но очаквано бе неуспешен. Грамадата напълно се забавляваше, като с лекота раздаваше удари на опонента си, както и дежурните "пържоли" по гърдите. След това натиска му продължи с няколко раменни блока, след които последва Задушаващо тръшване, а за десерт и Нокаутиращо дясно круше, с което Грамадата спечели. След края на мача на ринга се появиха тримата победители от предходния мач Джон Сина, Си Ем Пънк и Даниел Браян. След това на ринга излезнаха всички останали звезди на WWE, като всички обърнаха внимание на феновете, като се поздравиха с тях.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957326
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930