Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2014 10:27 - Резултати от шоуто WWE Main Event (01.01.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 394 Коментари: 0 Гласове:
0



image

    Първото телевизионно шоу за 2014 г. започна с мач между Кофи Кингстън и Деймиън Сендау, в опит и двамата да започнат годината успешно. Кингстън моментално се хвърли в атака, като държеше ситуацията под свое командване. Много бързо се стигна и до опит за Бедствие в Рая, но Сендау се измъкна от ринга. Влизайки на ринга ситуацията се промени, като Сендау моментално изля агресията си върху Кофи. Последва удар в обтегача. Опитите на кофи да се върне в мача бяха неуспешни, тъй като последва нов удар в металните стълби до ринга. Всичко свърши с шинишъра на Сендау Добре дошъл си, което му донесе първа победа за годината и надежда за още повече успехи от предходната.
      Последва отборен мач между четири диви. Камерън и Найоми се изправиха срещу Алиша Фокс и Роза Мендес. Найоми започна мача заедно с Мендес, като първата показа своята атлетичност, нанасяйки няколко падащи листа на опонентката си. Роза отговори подобаващо с удар в обтегача, но контрола й не продължи дълго, след като Найоми успя да се смени с Камерън. Тя обаче бързо бе повалена със суплекс, след което на ринга се появи и Алиша Фокс. Тя веднага показа своите атлетични движения и дори появата на поосвежената Найоми не спомогнаха ситуацията да се промени. Последва двойно копие от Мендес и Фокс за съперничките им. Найоми бе изолирана и не можеше да направи смяна, след като Алиша се погрижи да повали Камерън извън ринга с ритник. Обръщайки се към титулярката на ринга, Фокс получи специалитета на Найоми Задна гледка, с което бившите мажоретки на Бродъс Клей спечелиха мача, макар проблемите, които имат с бившия си лидер.
     Тази вечер главното събитие не бе мач а интервю. Коментаторът на шоуто Миз покани в своето токшоу Бродъс Клей. Напоследък много се шуми около него след разпада на отбора му и това бе причината той да излезне и да каже какво се случва с него. Клей изрично предупреди Миз да внимава какво приказва и какви въпроси задава. Това, разбира се, не повлия на водещия, който веднага захапа Бродъс, че завижда на Ксавиер Уудс. Клей отрече това, като зачви, че няма нищо общо с Удс, а с отменения в последния момент мач на Кеч Манич между неговия бивш отбор и отбора на Деймиън Сендау, Коуди Роудс и Бллизначките Белла. Също така каза, че всеки един от изброените му опоненти е постигнал своя успех през годината, докато той се е занимавал с партньора си Тенсай и не е постигнал нищо. Тогава Тенсай се появи на ринга, видно ядосан от думите му. Бродъс се опита да му нанесе удар, но Тенсай го повали на земята, което накара бившия му партньор да напусне ринга за пореден път неуспял в плановете си за отмъщение.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957551
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930