Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2014 19:17 - Нови врагове излизат на фронта - резултати от шоуто Smackdown (14.03.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.03.2014 19:25


image

   Вечерта започна с мач между отборите на Коуди роудс и голдъст и истинските американци. Мач започнаха Голдъст и Джак Суагър, като златистия бързо взе превес и направи смяна с брат си. Не след дълго обаче коуди изпусна инициативата, което позволи на Суагър и партньорът му Сезаро да поемат контрола за момент, но Коуди Роудс успя да се върне в мача, като успя да изхвърли и двамата си опоненти извън ринга. При опит за скок над въжетата обаче швейцареца успя да обърне нащата в негова полза и да поеме контрола отново. От този момент започнаха бързи смени в отбора на Истинските американци, които целяха да омаломощят до краен предел Коуди. Той бе подложен на много хватки и удари и макар опитите да отвърне на атаките на опонентите си, не успяваше, като отново бе заключен в захвати.  Сезаро и Суагър обаче започнаха да показват енстабилност като се сменяха на ринга без да се предупреждават. Коуди не успя да се ъзползва от това, като отнесе бомбата на Суагър, а след това и Въртележката от Сезаро. При опит за нова бомба от Суагър, Коуди сложи крак на пътя му, което му спечели време, но не супя да направи нищо, тъй като Сезаро се появи в игра.  Истинските американци обаче продължиха да си правят смени помежду си и Коуди за малко да се смени с брат си, но Суагър го удари, което му попречи да осъществи смяната. Въпреки това Суагър се засили към ъгъла за удар по Коуди, но той се отмести. "Истинският американец" се удари в обтегача, а след това опонента му го преобърна и тушира, с което спечели мача. Сезаро и Суагър бяха побеснели продължиха с атаките към братята. това продължи до момента, в който на ринга се появиха отборните шампиони братята Усо. Тогава Зеб колтър изтегли момчетата си от ринга и се прибраха.

image
        След този мач дойде време Трите Хикса да направи своя коментар за случилото се в понеделник. Играта заяви, че много се е радвал, че феновете са били шастливи за случилото се в понеделник, защото от тук нататък няма да има за какво да се радват. Трите Хикса отправи обиди по адрес на публиката и на Даниел Браян, като ги сравняваше с това, че Браян е човекът, който е пример за тях как трябва да се мечтае как всичко е възможно, но в края на краищата всичко ще се върне в реалността, когато браян загуби на Кеч мания 30. След всичко това Играта покани ан ринга Деймиън Сендау и отправи критики, че в Понеделник не е постъпил правилно, когато не отиде на окупирания ринг. Трите Хикса поиска извинение и го получи веднага. След това Сендау остана на ринга, за мача, който бе предвиден за него.

image

    Вторият мач бе между Сендау и Сет Ролинс. Представителят на Щит започна добре, но Сендау успя да го контрира и изхвърли от ринга. Когато Рилинс се върна, опонента му държеше инициативата изцяло. Това се промени изведнъж и Сет Ролинс се хвърли в атака, като нанесе няколко тежки удара с юмрук и с крак. Последва опит за скок, но Сендау избяга от ринга. Тогава той бе обграден то двете си страни от Роман Рейнс и Дийн Амброуз. Това го разсея и Ролинс се хвърли върху него през въжетата. След като върна Сендау на ринга, Ролинс приложи финишъра си Затъмнението и спечели мача. Тримата членове на Щит не бяха приключили, като нанесоха Тройна бомба на Интелектуалеца, след което победоносно вдигнаха ръце. 
     Третият мач за вечерта бе между Фанданго и интерконтиненталния шампион Биг И. Танцьора изненадващо започна силно, като повали опонента си и му нанесе няколко удара. Не след дълго обаче Биг И се изправи на крака, като нанесе суплекс и дежурното си цамбурване. Когато се подготви да сложи точка на мача, Фанданго успя да контрира с удар в коляното и да направи опит за Ди Ди Ти от второто въже. То бе неуспешно и Биг И нанесе тежък саблен удар, след който последва и Големият край. Това бе достатъчно за победа на шампиона.

image

    В следващ мач за вечерта един срещу друг се изправиха Брей Уайъ и Кофи Кингстън. Ганаецът започна силно мача, като нанесе няколко удара наопонента си. Той обаче не се впечатли от това и тръгна в атака. но Кингстън успя да продължи да контролира нещата, като нанесе ритник, след който Уайът бе изхвърлен от ринга. След връщанет му на ринга, Кофи опита да продължи в същия дух, но не успя. Брей Уайът нанесе няколко тежки удара, които наклониха везните в негова полза. Въпреки всичко Кингстън успя отново да контрира в опит да си върне контрола, но Уайът го изхвърли от ринга. След връщането му на ринга Уайът се хвърли върху поваления си опонент. Последва опит за Сестра Абигейл, но ганаецът контрира, след което нанесе няколко удара в ъгъла на ринга. При опит за скоск от второто въже, Уайът улови противника си и го повали на пода, а след това нанесе силна преса върху приклещения в ъгъла опонент. Последва финишъра Сестра Абигейл и поредна победа за Брей Уайът.

image

     Дойде ред и на битка между дивите. Една срещу друга се изправиха Ники Белла и Тамина Снука. Близначката опита да приклещи съперничката си с хватка, но не успя да я задържи дълго време. Постепенно самоанката успя да поеме контрола, но първият опит за туш бе на Ники Белла. СЛед това Тамина успя да се изправи и да изхвърли от ринга опонентката си, като тя си нарани крака. Последваха удари в кръста извън ринга, а след това няколко тежки тръшвания вътре в ринга. Тамина се приготви за Самоанското цамбурване, но не успя. Тогава Ники Белла пое контрола, нанасяйки падащи листа и саблени удари. Въпреки това Снука нанесе силен ритник в лицето, но Ники се повдигна при туша. Извън ринга пък започна битка между Бри Белла и Ей Джей Лий. Това накара Тамина да излезне от ринга и нападна Бри. При връшането й на ринга, самоанката бе посрещната бясно от Ники, като отнесе Задното падане, което донесе победата на близначката. 

image

     След този мач един срещу друг се изправиха Долф Зиглър и Алберто Дел Рио. Мексиканецът започна силно, като бързо повали опонента си и му нанесе куп удари. Зиглър бързо се изправи на крака и изхвърли Дел Рио от ринга. Последва серия от лакти за мексиканеца, след което обаче Дел Рио пое контрола в мача, притискайки в пода с крака рамото на Зиглър. Постепенно мачът се изравни, а след това Зиглър отново пое контро нанасяйки летяща преса и множество удари в ъгъла на ринга. Русокосия кечист се приготви да нанесе Зиг Заг, но не успя, а след това бе контриран и получи силен удар с кляно в кръста. Все пак Дел Рио отнесе Ди Ди Ти, но мексиканецът пак се повдигна. Последваха силни минути за него, като продължи атаките над рамото на Зиглър, а лсед това нанесе и ритник в ченето му. Изненадващо
Зиглър се пводигна, а лсед това избегна Ендзурги и направи опит за туш. Мачът се разгорещяваше, а Дел Рио нанесе лицев суплекс от второто въже. Зиглър отново се повдигна, но бе почти захванат в Кристосания ръкотрошач. Все пак той успя да контрира хватката на Дел Рио и да му нанесе Зиг Заг, с което спечели мача. След неговия край Долф заяви, че се включва в елиминационния мач за трофея Андре гиганта. 

image

    Главният мач на вечерта бе между Грамадата и Кейн. Щит бяха до ринга по желание на оперативния директор, който искаше да им покаже нагледно как ще победи опонента си. Двамата започнаха бавно мача, като направиха опити за захвати, а след това започнаха да си разменят удари. След силен плесник в гърдите, Кейн напусна ринга, а след това се възползва отгрешка на грамадата, за да го повали и да вземе превес. Последва падащ удар от оперативния директор и неуспешен туш. Кейн концентрира атаките си върху един от краката на съперника си, като започна да прилага хватки за предаване. Грамадата успя да се изправи, но бързо бе повален с Ди Ди Ти. Последва опит за Задушаващо тръшване, но той не успя. Впоследствие Кейн отнесе няколко саблени удара, а след това и Копие, които обърнаха нещата в полза на съперника му. Грамадата направи опит за скок от въжетата, но Кейн го спря, като ну нанесе Задушаващо тръшване от въжетата. Най-изненадващо той се повдигна при последвалия туш. Тогава Щит се качиха на ринга, но не влезнаха в него. Кейн им заповяда да атакуват Грамадата, но тримата слезнаха от ринга, което вбеси оперативния директор. Той започна да им се кара, а когато се обърна към ринга отнесе Задушаващо тръшване от Грамадата и това бе достатъчно за край на мача. Драмата продължи след това, когато Кейн хвана за косата Сет Ролинс и го качи на ринга и опита да му нанесе Задушаващо тръшване. Тогава на ринга се върна Роман Рейнс, който нанесе Копие на оперативния директор. Така изникнаха много въпросителни какво ще се случи между групирвката и директора оттук насетне. 

За списък с участниците в елиминационния мач за трофея Андре гигната посетете линка: http://webwwe.blog.bg/novini/2014/03/13/spisyk-s-uchastnicite-v-eliminacionniia-mach-v-pamet-na-andr.1247480






 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957464
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930