Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2014 22:45 - Еволюция в кеча или завръщането на една класика - резултати от шоуто Raw (14.04.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1184 Коментари: 0 Гласове:
0



image

    Шоуто започна с излизане на всички звезди на рампата, за да почетат паметта на починалия миналата седмица кечист Превъзходният войн. На феновете бе показан клип с най-добрите му моменти в кариерата, а след това гонгът удари 10 пъти при пълно мълчание в залата. 

image
       Първият мач за вечерта бе един от четирите квалификационни сблъсъка от турнира за определяне на претендента за интерконтиненталната титла. Един срещу друг се изправиха Алберто Дел Рио и Роб Ван Дам. Мексиканецът бързо започна атака, която сработи и повали опонента си, но той бързо отговори с преобръщане в ъгъла, последвано с ритници отново там. Нещата се обърнаха и Дел Рио се озова повален извън ринга. Ван Дам го изчака спортсменски да се върне, но бързо бе наказан за чакането си, като отнесе няколко удара, а след това и Ендзурги в ъгъла на ринга. Последва суплекс и неуспешен туш за Аристократа, но въпреки това офанзивата му не прекъсна. Той обаче направи грешка в една от атаките си, когато при засилка бе прехвърлен над въжетата и отново се озова на пода на ринга. Ван Дам се опита да възстанови баланса в мача, но не успя. След това той отнесе удар в предпазната стена. Нещата вървяха към победа за Дел Рио, които отново опита туш, но отново не успя. Все пак при опит за удар на лицето на Ван Дам в ъгъла, той успя да контрира с ритник, но при последвалото Лунно салто Дел Рио контрира, а след това нанесе и Гърботрошач. Дел Рио опита скок от въжетата, но бе също контриран, а след това се приготви и за финишъра си от въжетата, но бе спрян. Последва ново Ендзурги и туш, от който Ван Дам отново се повдигна. Алберто Дел Рио побесня и се приготви да приложи хватката си за предаване, когато бе контриран и за малко туширан. Последва опит за скок от второто въже от страна на Аристократа, но Ван Дам го повали на пода. След това той нанесе Петзвездно жабешко цамбурване и спечели мача, с което се класира на полуфинал в битка за претендентското място за интерконтиненталната титла. 

image

     Вторият мач за вечерта бе между отборите на Коуди Роудс и Голдъст и Райбек и Къртис Аксел. Именно аксел започна мача заедно с Голдъст, като първия моментално се хвърли в атака. Голдъст успя да отговори с няколко удара, които постепенно му дадоха превес. Последва смяна с брат си Коуди, който продължи да поддържа същото темпо. Отново Голдъст бе на ринга, а Аксел изглеждаше сериозно изолиран. Тогава той контрира една от хватките на опонента си и да го повали. Въпреки, че Голдъст успя да си върне контрола, той бе разсеян от Райбек и нещата се обърнаха на 180 градуса. Започна преса в техния ъгъл, а Голдъст вече бе далеч от партньора си. С честите си смени Райбек и Аксел поддържаха добро темпо, като нанесоха множество удар, най-вече от второто въже. Всичко изглеждаше приключило за Голдъст след продължително приложена приспивателна хватка от страна на Райбек. Все пак златистия успя да нанесе лакът на опонента си и да се смени с Коуди Роудс, който веднага тръгна в атака, но бе вдигнат от Райбек като успя да се измъкне. Последва втори опит зап ремятане, но Коуди отново се измъкна, като повали Къртис Аксел, а след това нанесе Лунно салто на Райбек. Доминацията на по-малкия брат продължи със скок върху двамата му опоненти извън ринга. Последва и туш, при който Аксел се намеси и го прекрати. Тогава Голдъст също се намеси, но бе повален извън ринга от сина на Г-н Перфектен. Той си получи заслуженото, отнасяйки Бедствения ритник от Коуди, който се опита да нанесе още един на Райбек, но бе контриран със саблен удар. Това бе достатъчно, за да може да има туш и победата отиде при Райбек и Аксел.

image

     Третият мач бе между новата шампионка на дивите Пейдж и опонентката й Алиша Фокс. Двете започнаха с еднаква агресия мача, като последва анасяне на удари от страна и на двете. Пейд успя да вземе контрол, след като хвана опонентката си за косата и я повали. Алиша успя да отговори подобаващо и повали шампионката. Натискът продължи с няколко удара с коляно в кръста на Пейдж, които дори я принудиха да излезе от ринга. След връщането й нещата не се промениха значително, като тя отнесе лакът, а следтова и преобръщане с туш, който бе неуспешен. Алиша Фокс приложи хватка на врата, последвана с удар на тила й в пода. Когато Пейдж бе притисната безпомошна в ъгъла, тя успя да отговори с ритник в корема на съперничката си, последван от саблени удари и душене. Всичко това даде ентусиязъм на най-новата дива в WWE и тя нанесе падащ лист последван от хватка за предаване. Пейдж омота краката на противничката си зад кръста, и хвана ръцете й, като ги кръстоса. Безпомощната Адива нямаше какво да направи освен да се предаде и така Пейдж да постигне втора поредна победа. 

image

   Стана време и за мач-реванш от миналата седмица между братята Усо и съперниците им - Батиста и Ренди Ортън. разликата бе, че този път отборните титли не се защитаваха. Малко по-рано бившите ученици на Трите Хикса му отказаха съдействие срещу Шит за действията им от миналаа седмица, заявявайки, че това е техен проблем. Отборните шампиони не бяха забравили бруталната атака срещу тях и моментално нападнаха опонентите си. Те ги изкараха от рунга, а след това се хвърлиха върху тях. След това страстите се успокоиха и мачът започна. Ортън и Джими Усо започнаха битката, като самоанецът успя да притисне опонента си и да направи смяна с брат си. Те за пореден път демонстрираха страхотната си отборна игра, но Ортън успя да нанесе неговият модифициран гърботрошач. Последва смяна и на ринга се появи Батиста, който продължи атаките срещу Джей Усо. Той отнесе удар в гърба в ъгъла на ринга, а след това и суплекс, но успя да се повдигне на туша. На ринга отново влезе Ренди Ортън, който не след дълго отнесе няколко удара, но успя да овладее положението и да се смени отново с Батиста. Той засили самоанеца във въжетата, но тонесе ритник в главата. И когато се очакваше, че нещата ще се обърнат, Джей Усо отнесе Гръбнакотрошач. Батиста се отпусна и моментално отнесе Самоанско тръшване. Последва туш, който Ортън прекъсне. Тогава и Джими Усо се намеси и двамата започнаха битка извън ринга. Изведнъж от публиката се появиха Щит, които за секунди повалиха Ортън извън ринга и обградиха Батиста вътре в ринга. Животното успя да отблъсне Сет Ролинс и Дийн Амброуз, но отнесе Юмрука на Супермен от Роман Рейнс. Тогава Ренди Ортън изтегли партньора си от ринга, като го спаси от още атаки. Така позицията, която по-рано изразиха двамата относно проблемите им с Шит рязко се промени.

image

     Следващият мач в програмата бе втората битка за претендентското място за интерконтиненталната титла и съперници бяха Сезаро и Марк Хенри. Най-силният човек на света започна силно, като демонстрира силата си. Той повали швейцареца на ринга, а след това го изхвърли извън него. Сезаро се върна с нови сили и започна атака в ъгъла. Първоначално Хенри я отблъсна, но впоследсвие с няколко ъперкъта Сезаро взе превес. Марк Хенри отново успя да отговори, нанасяйки саблен удар, но последвалият туш не успя. Сезаро бе на ръба на ринга и провеси през въжето гушата на съперника си. Последва ъперкът, а след това още един от второто въже. Тогава настъпи сюблимния момент, в който Сезаро нанесе Неутрализатор на много по-тежкия си опонент, с което спечели мача и се квалифицира за следващия кръг в битка за претендентското място.

image

   Време бе отново да видим българската гордост в кеча Александър Русев в действие. Нашенецъ се изправи срещу Ксавиер Уудс. уудс опита моментално да нанесе ритник по съперника си, но Русев хвана крака му, след което нанесе множеству удари с коляно в ъгъла на ринга. Последва нанасяне на Бъл-плекс, а след това и на Аколадата. Тогава уудс се предае и Русев записа поредна бърза победа. След това Ар-Трут се качи на ринга, като атакува българина, но Лана ги разтърва. Изведнъж след това обаче тя нареди на Русев да атакува и той повали и ментора на Уудс, демонстрирайки отново силата и възможностите си.

image

  Третият квалификационен мач в борбата за претендент номер 1 за интерконтиненталната титла бе между Шеймъс и Джак Суагър. Вторият започна доста по-силно, като нанесе много удари в ъгъла на ринга. Нещата бързо се обърнаха и Шеймъс успя да повали съперника си. Натискът на Келтския войн продължи с пълна сила и Суагър бе изхвърлен от ринга. В опит за удари с юмруци в гърдите на Суагър, Зеб Колтър се намеси и Шеймъс се озова повален на пода. О този момент ирландецът бе приклещен на пода или в различни хватки, които го държаха повален. Постепенно Шеймъс се измъкна от тях, но усети тежката артилерия на Суагър, изразена в множество удари с ръце и крака. Последва нова сериоя от захвати, но Шеймъс отново се измъкна, като този път премина в режим атака и нанесе множеству удари с колена на Суагър в ъгъла и повален на пода. "Истинският американец" отнесе раменен блок от въжетата и направи опит за още един такъв през въжетата, но Суагър контрира, прилагайки му Патриотичния ключ. Шеймъс се спаси, но бе изхвърлен от ринга. Дцак го последва като му нанесе няколко удара и го върна в ринга. В този момент ирландецът се изправи и нанесе Алпийски ритник на опонента си точно когато се качи на ринга. Така и Келтския войн се класира за полуфиналните битки за мач за интерконтинеталната титла. 

image

     Последва пауза от мачове, в която Деймиън Сендау заяви, че най-много от всички заслужава да е сред топ звездите на компанията. В този момент към ринга се насочи Грамадата, а Сендау приканваше публиката да не му обръща внимание, защото той е повече от него. Интелектуалецът го упрекна, че обръща прекалено внимание на феновете и че и той заслужава подобно отношение, защото се е преборил за него. След това Сендау попита Грамадата какво иска да каже по въпроса. Той остана безмълвен, но нанесе Нокаутиращия юмрук на Сендау, след което под овациите на публиката го остави в безсъзнание на ринга.

image

     Още един сегмент бе развит на ринга на WWE. Този път бе ред на Брей Уайът, който отново коментира колко близо е бил да покаже чудовището вътре в Джон Сина на Кеч мания 30. Джон Сина също не закъсня с появата си, като заяви, че уайът не е успял, защото в сина няма такъв звяр. След това Лидерът на синацията упрекна Уайът, че говори само лоши неща, което не се харесва на феновете, защото те са дошли да се забавляват. Тогава Сина показа различни снимки, на които бяха поставени главите на Уайът, Ерик Роуан и Люк Харпър, като ги иронизира. Уайът заяви, че Сина може само да се шегува. Тогава той получи предизвикателство на турнира Екстремни правила, а мачът да се проведе в метална клетка. Уайът даде съгласие и така мачът бе фиксиран.

image

     В поредния мач за вечерта едни срещу други се изправиха Сантино Марела и Ема от една страна и Фанданго и Лейла от друга. Мотивиран от новата си танцова партньорка, Фанданго записа две поредни победи миналата седмица и сега бе устремен към трета такава. Мъжете започнаха битка,та като Сантино бе първият повален, но той бързо успя да  отвърне подобаващо. Последва опит за захват от страна на Фанданго, но италианецът контрира, като се приготви за Кобрата. Тогава Лейла се смени, което принуди Ема да се появи на ринга. Тя веднага повали партньорката на фанданог, а след това я приклещи през въжетата в страхотен захват. Фанданго се опита да разсее ЕРма, но Сантино се намеси. Съдията го помоли да напусне ринга, а зад гърба му Лейла повали от второто въже Ема, която падна лошо по гръб. Последва туш и нова победа за танцовата двойка.

image

 Последният квалификационен мач за претендентското място за интерконтиненталната титла за вечерта бе между Долф Зиглър и Уейд Барет. Зиглър започна със захват през кръста на опонента, но той се освободи. Това принуди русокосия кечист бързо да се плъзне под въжетата, но ързо след това се върна на ринга. Там барет нанесе удар, след който последва серия от удари в ъгъла и суплекс. Зиглър също не се бе отказал, като направи нов захват през главата на англичанина, но отново не сполучи, след кто отново бе притиснат в ъгъла. Започнаха и опитите за туш, но бяха неуспешни. Натискът на Барет бе виден, като той дестваше със завидна лекота на ринга. Постепенно Зиглър се съвзе, като нанесе падащ лист на съперника си, а след това го изхвърли извън ринга. Битката се пренесе за момент там и Зиглър бе ударен в металния стълб до ринга. Англичанинът отново установи натиск, но в опит за удар с рамо в ъгъла, той се наниза отново на същия метален стълб, контузвайки рамото си. Зиглър само оттова имаше нужда, като обърна нещата в своя полза. Той нанесе серия удари в ъгъла на ринга, последвани от вратотрошач и неуспешен туш. Барет отговори с хватката си Пуста земя, но Зиглър отново се повдигна. Тогава той се опита да нанесе нова хватка, но Долф контрира с Феймъсър. Този пъ Барет успя да се повдигне, което накара феновете да вперят още повече поглед в мача. Зиглър отново бе повален и се качи на второто въже за скок. Зиглър го спря, но отново бе повален. Барет бе на третото въже, когато отново Зиглър контрира с лицетрошач. Англичанинът обаче отново се повдигна. Тогава Долф направи опит за Зиг Заг, който бе контриран с друга хватка на британеца - Ветрове на промяната. Всичко изглеждаше приключило, но Зиглър се повдигна отново. Барет имаше последен коз, а именно финишъра му Самохвалствения ударник. При оппита да го нанесе обаче, Зиглър се наведе, след кеото се опита да направи Ди Ди Ти. Барет се измъкна, като го подхвърли във въздуха. Долф падна по корем, което бе достатъчно за Барет този път успешно да изпълни коронния си номер и да стане последния полуфиналист в турнира за определяне на претендента за титлата на Биг И.

image

     Главният мач за вечерта бе между Щит и съперниците им, които щяха да изберът Трите Хикса и Стефани МакМеън. Вместо мач трима на трима обаче, Хрътките на справедливостта получиха цели 11 опонента - Райбек, Къртис Аксел, Три Ем Би, Фанданго, Алберто Дел Рио, Уейд Барет, Тайтъс О"Нийл, Джак Суагър и българинът Александър Русев. На всички им стана ясно, че това си е само и единствено отмъщение. Щит обаче веднага избутаха всичките си опоненти, като ги повалиха извън ринга, а на него оставиха само Хийт Слейтър. Скоро обаче всички негови съотборници бяха готови за действие. Слейтър и Сет Ролинс официално започнаха мача, като бързо в игра се появиха и Дийн Амброуз и Роман Рейнс. Слейтър бе изолиран. Шит правеха бързи смени и Ролинс успя да нанесе ритник в лгавата на опонента си и да направи опит за туш. Тогава Аксел прекъсна туша. Постепенно Ролинс бе изолиран а на ринга се появиха няколко от кечистите, включително и Русев. Изтезанията над Ролинс продължиха и той бе изхвърлен от ринга от Райбек. Тогава той отнесе копие от Роман Рейнс и започна истинско меле. Съдията прекрати мача, а 11-те опонента на Щит взеха превес, макар и с трудност. След като вече не можеха да се бият, на ринга излезнаха Ренди Ортън, Батиста и Трите Хикса под музиката на бившия им отбор Еволюция. Те нанесоха съответно Ар кей Оу, Бомбата на Батиста  и Педигрий, с което топравиха ясно послание, че отговарят на предизвикателството на Хрътките на справедливостта. 
image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957512
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930