Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2014 22:01 - Чистка в WWE
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 1802 Коментари: 0 Гласове:
0



image
    Днес светът на кеча разбра, че в WWE се е провела сериозна чистка, след която няколко от добре познатите ни лица вече не са част от компанията. Сред вече бившите звезди на компанията личат имената на Аксана, Бродъс Клей, Джиндър Махал, Дрю МакИнтайър, Еван Борн, Йоши Татсу, Камачо, Кърт Хоукинс, Теди Лонг и реферът Майк Харис. 
     За част от кечистите като Хоукинс, Борн и Татсу това не буди изненада, тъй като те отдавна не са редовни участници в шоутата на WWE. Кърт Хоукинс и Еван Борн бяха едни от големтие надежи на компанията. След раздялата си със Зак Райдър, Хоукинс направи нов отбор с Тайлър Рекс, но те не се наложиха и след като Рекс бе също уволнен, русокосият кечист съвсем изпадна от плановете. Подобно бе положението на Борн, който с много бързи темпове се издигна и дори стана отборен шампион веднъж (подобно на Хоукинс). Йоши Татсу също бе спряган за надежда на кеча с атлетичните си възможности, но това така и не стана.

image

     Подобно е и положението на Бродъс Клей. Той направи два дебюта, като при втория бе в образа си на танцьор, заедно с Камерън и Найоми. Това бе така от началото на 2012 г. до края на миналата. След това Клей се появи единствено на Кеч мания 30 за елиминационния мач в памет на Андре гиганта и това бе всичко.

image

     Доста по-сензационни са отстраняванията на два от тримата члена на Три Ем Би. Отборът не бе от най-силните, но със сиигурност бе постоянно присъстващ в програмата на Raw, а също така  и Smackdown. Шотландецът бе спряган за избраният да направи кеча по-различно място, но всичко си остана само на думи. Махал също започна силно, като имаше вражда с Великия Кали, но след нея той не демонстрира нищо, като дори не се окичи с един трофей. Аксана също демонстрираше напредък и много често се появяваше в седмичните шоута, но и литванката сполетя съдбата на предходните си колеги.

image

     Няма как да не завършим с един от най-емблематичните образи в кеча за последните две десетилетия. Тиодор Лонг, или както го наричат всички Теди, започна кариерата си като съдия, за да стане мениджър на Марк Хенри, а след това и няколко пъти главен маниджър на Smackdwon и един път на ECW. Тази визитка сама показва голямата му заслуга към кеча.

image

     От WWE пожелаха на всички успех в бъдещите им начинания, като Webwwe  се присъединява към тях, но от друга страна всички ниефеновете можем също и да благодарим за усърдията на всичките тези кечисти. 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957168
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930