Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2014 20:32 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове:
0



image

    Най-очакваното събитие за лятото отмина. Летен трус е зад гърба ни, но пред нас и всички кечисти се откриват нови хоризонти и пътища. Края на едно нещо винаги е символизирало началото на друго и именно това всички фенове очакват да видят тази вечер - какво ново и изненадващо ще видят от любимците си. Ето и акцентите.


Падение в мрака на шампиона

image

    Брок Леснар записа безепелационна победа над Джон Сина, за да стане новият световен шампион на WWE. Лидерът на синацията не можа да се противопостави, като дори има възможност да не е готов за участие в шоуто тази вечер. Все пак като бивш шампион той има думата кога ще се изиграе реванша между него и Звяра, а всички очакват да узнаят това.

Върховната страна

image

    След като представител на най-върлата страна-противник на Русия (САЩ) не успя да се противопостави на мощта на Русев, сякаш вече нашенецът е готов не само да се бори за честта на Русия, но и да започне да се бори за своите интереси. Дали ще има нов родолюбец, който да го предизвика или каузата е загубена - очакваме с интерес да разберем.


Нов член на гилдията на ръководителите?

image

    Бри Белла бе надвита от Стефани МакМеън, което не бе най-лошото за нея в мача. Проблемът дойде от това, че сестра й Ники бе с основна заслуга за това. Единствената въпросителна е дали Ники е била подстрекана от Стефани и Трите Хикса или тук се намесва личното отношение. При който и да е от двата варианта със сигурност сестрите има какво да си кажат.


Оперативният директор се завърна

image

    Кейн отново бързо влезна в ролята си на оперативен директор и изигра важна роля в мача между Сет ролинс и Дийн Амброуз. Освен, че попречи на Лунатика да спечели, той привлече вниманието на всички дървари около ринга и на съдията върху себе си, за да може в гръб Ролинс да спечели по свой си начин мача. Това едва ли ще остане безнаказано, знаейки колко малко му трябва на Амброуз, за да прищрака нещо в него.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957200
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930