Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2014 11:08 - Резултати от шоуто WWE Main Event (25.11.2014)
Автор: webwwe Категория: Новини   
Прочетен: 576 Коментари: 0 Гласове:
0



image

  Вечерта започна с мач между отборните шампиони Миз и Деймиън Сендау и опонентите им Матадорите. Миз започна мача и упорите не правеше смяна, като искаше да докаже на всички своите умения на ринга. Феновете очакваха появата на партньора му, но това така и не ставаше. В същото време опонентите му се възползваха от това и за малко Диего щеше да осъществи туш в гръб. Все пак Миз продължи да демонстрира уменията си на ринга, а след това партньора му се пусна сам на ринга и нанесе Финален черепотрошач на Фернандо. В този момент отбаче филмовата звезда се смени сам и се въна на ринга, като така осъществи туш и спечели победата за своя отбор.
  image
     Последва мач между Фанданго и Адам Роуз. Южоафриканецит започна силно и притисна опонента си в ъгъла с удари. Това нкара танцьора да побегне от ринга, а Роуз опита удар през въжетата, но бе спрян и забит в ръба на ринга. След това Фанданго пое нещаа в свой контрол, а зайчето на Роуз тръгна да танцува към партньорката на Фанданго Роза Мендес. Това не се хареса на кавалера й и той удари талисмана на Роуз. Адам опита да с възползва о това и да осъществи туш в гръб, но опонентът му се хвана за въжетата и остана на крака. Последва тежък Саблен удар, а след това и Крак-брадва от въжетата, която донесе нова победа за наскоро завърналия се кечист.
image
      Третият мач бе между Наталия и Лейла. Страстите бяха разпалени преди мача, когато двете съпернички, заедно със Самър Рей водеха разгорещен разговор, след който канадката бе нацапана с торта и сметана от другите две диви. Мачът започна бясно за Наталия, която удари Лейла в ъгъла, а след това и Самър Рей извън ринга. Последва тежка серия удари в главата ан Лейла, което даде сериозен превес за Наталия. Постепенно англичанката успя да обърне нещата с няколко ритника и да поеме инициативата. Всичко вървеше добре за нея, но направи грешка при опита си за скок от второто въже. наталия се отмести и съперничката й се разби по корем. След това канадката заключи Захапката на акулата и спечели мача.
image
      Главният мач за вечерта бе между Дийн Амброуз и Кейн. Бившият оперативен директор бързо притсина опонента си в ъгъла и му нанесе множество удари с ръце и крака. Постепенно Амброуз отвърна с поваляне, а след това опита и туш, но без успех. Дийн нанесе и Торнадо Ди Ди Ти от второто въже, с което затвърди натиска си. Все пак Кейн опита да се върне в мача, но бе изхвърлен от ринга, а след това Амброуз скочи върху него през въжетата. Лунатикът върна опонента си на ринга, където нанесе и Саблен удар, а след това се приготви за Мръсни дела, но Кейн контрира с опит за Задушаващо тръшване. Амброуз също се измъкна, след което контрира атака на Кейн в ъгъла, забивайки ги в един от обтегачите, а след това го преобръна и тушира, за да продължи лошата седмица за Демона.

image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957354
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930