Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 18:15 - Какво да очакваме в идния епизод на Raw
Автор: webwwe Категория: Забавление   
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове:
0



 image

     Дойде време за последния епизод на Raw за 2013 г., както и като цяло последното шоу на WWE за тази година. Със сигурност ни очакват вълнуващи моменти и изненадващи развръзки. Ето и най-важните акценти.
В битка за титлата

image

     След като миналата седмица си спечели правото за мач срещу Биг И Лангстън за интерконтиненталната му титла, сега Фанданго трябва да докаже, че освен претендент заслужава да бъде и шампион. Биг И обаче е в страхотна форма и сякаш задачата му изглежда лесна. Това обаче съвсем не е така, като всяко подценяване може да се окаже фатално за него.

Следващият в списъка

image

     Определено Ренди Ортън оправда очакванията на всички, че ще премине на следващо ниво след като вече е обединен световен шампион. Ортън продължава да прегазва всичко по пътя си, като миналата седмица в Smackdwon бе ред на Долф Зиглър. Шампиона напомни за себе си, след като преди време така постъпи и с Миз. Дали е време за нова жертва на Върховния хищник, и ако да - коя и дали ще има кой да се опълчи - очакваме да разберем.

Отмъщението на Лошия Дядо Коледа

image

    Миналата седмица Деймиън Сендау не успя да изпълни плана си да отмени Коледа. Дегизиран като Лошия Дядо Коледа той изгуби от Марк Хенри, но лсед края на шоуто заяви, че е готов да провали празничните планове на хората за Нова година. Сега се очаква да видим дали е бил сериозен в намеренията си и доколко бившия носител на договора в куфарчето е готов да изпълни заканата си.

Отборните битки продължават

image   image

     В последните седмици Джон Сина, Си Ем Пънк и Даниел Браян постоянно са замесени в мачове срещу отбора на Щит или Семейство Уайът. Независимо дали в отбор или индивидуално, това се превърна в традиция в последно време. Всички очакват поредната комбинация от интересни амчове между тези съперници. Разбира се има го и момента на изненадата за намесата на друг кечист в помощ на тримата бивши световни шампиони (като Марк Хенри миналата седмица). Ще има ли нов замесен или битката ще си бъде между обичайните заподозрени - гледайте последното за тази година шоу Raw за да разберете.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: webwwe
Категория: Забавление
Прочетен: 957317
Постинги: 1224
Коментари: 4
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930